As vrea sa multumesc Oamenilor Frumosi, Calzi, Miruitori care in taina unimii au deschis PORTILE de la ALUNIS-NUCU-RUGINOASA, activand in viul clipei, cele 33 de triunghiuri planetare si interplanetare ce insotesc Marea Translatie.

Ei sunt cautatorii de sens care ne-au insotit in acest week-end intr-o poveste energetica si spirituala minunata, in tara LUANEI, un taram care vibreaza cu centrul nostru, legand in lumina, rosturile noastre, darurile noastre, intuitiile.

Deschideti tabloul divin ( un spatiu auriu) si asezati pe el toate flash-urile, chemarile, cuvintele cheie care revin. Luati-l cu voi intr-un pelerinaj initiatic si veti simti cum faptura voastra de lumina recunoaste DRUMUL, decriptand corect acest TABLOU-HARTA.

In orice deschidere de sens, poarta, triunghi al schimbarii, lucrurile mari se leaga intre ele. Contemplati cu ochii sufletului aceasta afirmatie si apoi incercati.

La Alunis-Nucu-Ruginoasa in acest spatiu-cupa am primit toti 3 initieri, multe daruri si o parte din tainele acestui PORTAL s-au dezvaluit. Zona aceasta corespondeaza cu toata planeta in Triunghiuri dar si cu alte corpuri ceresti. Aici poti accesa ECRANELE DIVINE si poti vorbi cu entitati nonfizice din multe universuri. Timpul se opreste  si multe revelatii iti transforma chipul. Langa piatra vorbitoare, am vazut cordonul care ne duce la o civilizatie  frumoasa din dimensiunea 5 care ne ajuta sa stabilizam noile frecventele pregatindu-ne pentru Marea Translatie. Prin comunicarea vibrationala cu ei, locul acesta a inviat si odata cu el Noua Romanie-Noul Pamant-Noul Univers s-au asezat intr-o noua dar stiuta configuratie.Sunt multi frati de lumina care te ajuta aici sa activezi, cunoasterea initiala, puterea dintr-un inceput, OMUL.

In centrul celor 33 de TRIUNGHIURI am vazut DIAMANTUL, rasaritul de aripi albe care ne desface FAPTURA in mii de inflorescente.

Chemati-l pe SPIRALA INALTARII si veti simti cum fiecare pas este slefuit, rotunjit, infrumusetat de EL.

Si daca nu puteti ajunge la ALUNIS dar spatiul va cheama, lucrati cu TABLOUL DIVIN si aceasta NESTEMATA A INTELEGERII si veti simti cum vorbele, gandurile si faptele sunt ACORDATE la TOT , redand in ACUM, toata maretia lui UNU.