Mi-am dat seama ca  Oamenii care vin la atelierele mele conective, la initieri, masuratori, diagnoze, in calatorii spirituale sau cu care ma intalnesc doar o data pentru un schimb scurt de informatii si energii, ei imi sunt adevaratii MAESTRII.

 Fiecare dialog pe aripa Cerurilor imi activeaza lectia  pe care o am de invatat, prin insight mi se reveleaza darul, harul, potenta si astfel cu ajutorul lumilor invizibile dar si cu participarea celuilalt fac saltul de intelegere. Cu drag mare, cu bucurie si multa recunostiinta va imbratisez si va multumesc pentru toate cadourile invizibile pe care mi le faceti. Prin voi si cu voi, marea lucrare divina se face si eu, un mic traducator al lumilor subtile, aflu din aproape in aproape cine sunt, care e menirea mea, incotro merg, ce daruri am, ce nemultumiri ascund sub pres, ce am rezolvat din temele de viata si ce nu, ce restante urmeaza sa dau s.a.

Va multumesc si va urez ca pasii vostrii sa devina salturi si in Aici si Acum sa fiti OAMENI!

Va iubesc si va urez ca viata si sufletele sa vi se umple cu drag, frumusete, armonie, entuziasm, bucurie, liniste, freamat!

In pliul regasirii si in vers de lumina, ii sunt profund recunoscatoare sotului meu Valentin, copiilor mei Sarra si Stefan, parintilor si surorii mele, prietenelor mele Dana, Livia, Ana, Emilia, Georgeta lui Dragos Ovidiu Argeseanu, Ioan Ladea, Stanganciu Stefan, Risvan Vlad Rusu, Costi Gheorghita, Vlad Rusescu, Claudian Dumitriu, Mihaela Socol, Despina Gretas si celorlalti, fapturi minunate care ati ales din diferite roluri si dincolo de ele, sa ma ajutati sa trec de la a parea si a avea la mai mult decat atat. Cu voi-impreuna, sunt ….Multumesc si entitatilor de lumina care ma trag din piticimea mea, cladind, sculptand, inaltand o alta fiinta.

 Sunteti minunati toti si in aproape-UNUL!