Ne aflam intr-o luna care ne desface darurile initiale, ne activeaza memoria spirituala, ne ajuta sa integram trecutul ( 2 sept-11 sept-21 sept) ne deschide  sufletul in minunea increderii-iubirii-iertarii ( 8 sept- 11 sept  29 sept), ne bolteste in toate triunghiurile trezitoare-translatoare care vin din Triunghiul Dintru Inceput, Familia Divina (11 sept-21 sept -29 sept). Cifra care se repeta de 3 ori, poarta principala a lunii este 11 care ne ajuta sa asezam in noi relatia cu mama, tatal, fiul.

Aceste cinci porti trezitoare pregatesc Marea Translatia care va incepe pe 11 11 2011 si se va incheia in 9- 09 2016 deschizand in cascada triunghiuri interplanetare si intergalactice in care vor aparea comunicari cu fratii nostri de pe alte planete, corpuri ceresti care vor fi vizibile si pentru ochiul fizic, noi domenii de activitate, roluri altfel, mari transformari interioare, configurari partiale sau totale de teritorii,  uluitoare deschideri de Sens.

Tarile care nu s-au asezat in triunghiul divin tata-mama fiu, vor trece prin miscari pe toate planurile, urmand in taina schimbarii, firul divin. Pe 11sept acum cativa ani doua turnuri gemene, spulberate ne aratau ca excesele-orgoliul-intrarea in liberul arbitru al altor tari  nu reprezinta voia familiei divine.

Toate triunghiurile limitative care sunt de fapt restante pentru om si tara vor fi scuturate de evenimente incepand cu acest sept. pentru ca  NOUL  PAMANT sa se nasca urmand Triunghiul Initial, Modelul Primordial.

Romania este prima tara care paseste in noua retea dand startul schimbarilor in cascada care vor urma, ajutand energetic, spiritual si fizic ca umanitatea sa invie in energiile celei de-a doua veniri. Cele trei piramide protectoare ale acestui spatiu descriu déjà pe cerul sufletului, triunghiul divin, triunghiul primordial. De aici a pornit Totul,  aici se redeschide Totul.

Cele 12 chakre ale tarii nostre sunt configurate complet, zestrea ei spirituala manifestandu-se pe toate planurile.

Cenureasa s-a casatorit cu Cerurile si in taina unimii, fiul va deschide valsul pe Spirala Inaltarii.

Incercati sa vizualizati Marele Triunghi din care am pornit.Pune-ti-l in centrul unei foii albe si apoi desenati in jurul lui. Urmati linia sufletului fara sa imprimati cu mintea anumite miscari. Desenul acesta descrie insasi venirea noastra AICI si firul de Intoarcere.

In septembrie Noul se desface in inflorescente formate din triunghiuri, cercuri, spirale care descriu NOUA HARTA, NOUA LUME. Lasati intuitia sa va redeseneze interiorul si in ploaia de sens  a acestei luni activati fiinta de lumina.Iubiti, aveti incredere, iertati. Energiile tatalui, ale mamei si ale fiului sunt cu noi . Imparatia este aici si noi-UNUL.