Plecand intr-o calatorie fara destinatie, doar cu bucuria de a fi impreuna cu familia si de a curge, am insailat cu firul intuitiei cateva manastiri de pe VALEA OLTULUI si apoi la COSTESTI, ne-am oprit la muzeul TROVANTILOR, atrasi parca de mirosul stelar, de formele ciudate ale acestor pietre dar mai ales de respiratia lor extraterestra.

 M-am simtit langa ei ca ACASA, ca si cum ar fi facut parte dintr-un peisaj initial pe care il stiam impreuna si care ne era DRAG TUTUROR. Aceste formatiuni care vin de pe PLANETA OM dar si de pe alte planete care nu sunt in sistemul nostru solar insa de pe care am aterizat cea mai mare parte din noi, cei ce ne-am reincarnat in aceste vremuri-sunt o statie de emisie si receptie in mai multe universuri.

 In primul rand sunt vii si insotiti de foarte multe entitati de lumina. Intre ei in spatiul nisipos dar si pe pajistea usor mascata din spatele lor, aterizeaza constant farfurii zburatoare.Trovantii ne transmit mesajele lumilor-prietene si ne ajuta sa reamintim cine suntem si care este misiunea noastra.

 Mergeti langa ei, imbratisati-i si va vor contacta telepatic. 

 SFINXUL ca entitate paznic , preot in Templul KOGAYONULUI si deschizator al principalei porti de pe NOUL PAMANT, ne transmite constant in diferite registre mesajul civilizatiei din BUCEGI dar si al altor prieteni nonfizici care ne ajuta sa translatam. Trovantii sunt legati de statia de pe platoul BABELOR  dar si de alte statii de pe alte planete aducand  mesaje pentru noi, menite sa ne ajute sa ne descoperim radacinile, sa le iubim, sa ne imbratisam fratii invizibili dar care sunt APROAPE, sa intelegem rolul nostru ACUM,  si sa urcam la un alt etaj de fiintare unde IMPREUNA suntem UNUL.

 Trovantii sunt aparate de radio care emit in frecventele NOULUI PAMANT. Daca ii privim ca obiecte de muzeu, sunt niste pietre stranii,  insa facand o simpla meditatie sau doar mangaindu-i vom recepta si alte informatii. Fiintele care pazesc si emit de aici sunt primitoare, calde, frumoase.Ele imbraca tot spatiul intr-o lumina mov la venirea navelor si in verde cand vin prietenii terestrii. Transmisia lor pulsatila seamana cu respiratia noastra doar ca este un pic mai rapida.

 NU EZITATI sa va opriti si aici in acest spatiu de conexiune, pe aceasta borna de sens si sa va conectati la noua lume. CEL mai important ACUM este sa reusim sa mentinem frecventele iubirii, revelatiei-transformatoare, inaltarii. TROVANTII ACEST LUCRU il fac….ne calibreaza radioul interior la unde foarte fine si ajutandu-ne  prin darurile lor sa emitam si sa receptam in campul sinaptic al NOULUI PAMANT.