Imaginati-va un tunel format din triunghiuri frumos colorate care duc la o luminita mica care se mareste din ce in ce mai mult cu fiecare triunghi pe care il integrati, il asezati in voi, il iubiti. Cand ati ajuns la capat sunteti in intregime, lumina si Unul-Totul.

Asa arata drumul pe care l-ati facut fiecare dar si impreuna in dragul reintoarcerii. Anul acesta 2011 mai mult decat in alti ani, triunghiurile limitative se deschid ca niste plante carnivore, facandu-ne sa ne uitam pentru o clipa CINE SUNTEM; e suficient sa activam iubirea initiala, linistea, imbratisarea, pacea, frumusetea si toate limitele devin porti intru intregire.

Deschizand un triunghi trezitor puteti vedea cum tunelul devine o bolta de mesaje sau o floare in care se afla incastrate semnificatiile sau o spirala plina de sens. Puteti trai totul intr-o clipa, extinzandu-ma peste tot ceea ce credeati ca stiti.

Optimizarea unui triunghi activeaza in cascada, lanturi sau in geometrii armonioase toate teritoriile reintoarcerii.

Un simplu cuvant Acasa va poate descuia toate triunghiurile translatoare.

Multa lume se asteapta ca 11 11 2011 sa fie inceputul unui nou razboi sau un cutremur devastatator etc. El triunghiul 11-11-11 este finalul unui tunel format din triunghiuri trezitoare-translatoare si functioneaza ca o poarta ascensionala.

Ati inceput acest an intr-o viteza, déjà acum avem o alta viteza de integrare iar in septembrie, viteza va fi cu mult mai mare. Mergand cu raul divin prin acest tunel frumos colorat, raspunsurile vor curge sopotitor in structurile noastre, innobiland valsul.

Fiti prezenti in triunghiul care se deschide si veti vedea ce daruri vin din el. 11 11 2011 va fi o zi minunata in care primul val de oameni va fi ascensionat. O lumina alba va imbraca totul si in taina regasirii, IMPREUNA VOM FI UNUL.

6 civilizatii-surori ne ajuta sa parcurgem acest tunel. In fiecare zi de 11 din fiecare luna, cand poarta se deschide, fratii nostrii nonfizici ne comunica ce e de dorit sa facem ca sa trecem. Deschideti-va sufletele, receptati mesajul lor, fiti prezenti!

Va invit pe 2 iunie  2011 in SERENDIPITY la o serata speciala dedicata harurilor, potentelor, valentelor  in care vom  desarhiva COMUNICAREA INTERDIMENSIONALA, SCRISUL CONECTIV, TELEPATIA, vom deveni constienti de ceea ce straluceste in noi, vom lucra in triunghiuri translatoare si vom povesti despre poarta 11 11 2011.