triunghiurile schimbariisunt porti de lumina, deschideri de SENS, varfuri de  integrare, alinieri, translatii de la un palier de intelegere la altul, innoiri, asezari, inaltari.

In apropierea MARELUI SALT, Sfantul Graal, Sfera Initiala,Noul Pamant  alcatuiesc MARELE TRIUNGHI VINDECATOR iar Templul lui Unu, Preotia lui Zamolxe si Energiile Kogayonului formeaza MARELE TRIUNGHI INALTATOR. Aceste doua fatete ale desavarsirii ne cheama in 2011 sa ne reamintim in AICI SI ACUM, OMUL TREZIT, SFINTITOR, INDUMNEZEIT.

In ianuarie am experimentat cu totii 3 alinieri, pe 11 01, 19 01 si mai apoi pe 29 01 2011 iar in februarie vom trece prin trei porti, cele doua mentionate mai sus si triunghiul alcatuit din urmatoarele energii… Intregirea, Unimea si Impreuna suntem UNUL.

Totul se transforma pe NOUL PAMANT si in dragul reamintirii, NOI suntem UNUL si UNUL e TOT.

Daca in ianuarie, portile subconstientului nostru deschizandu-se au adus in APROAPE, teme nerezolvate care ne-au burdusit cu emotii, RASCOLIND, ei bine in februarie incepand cu 11, totul se va aseza, ordona si primi SENS, pentru a deschide UN NOU CICLU DE ELEVARE PENTRU INTREAGA UMANITATE.

Ma simt ca ACASA si e atat de FIRESC, vor fi cuvintele noastre preferate dupa 11 februarie.Ce minunat ca SUNTEM aici si acum IMPREUNA-UNUL!Ce frumos e AICI!E mult SENS in ceea ce spui, faci, ESTI!

Dupa cum ati observat in codurile de translatare se afla energii si informatii initiale care trezesc toate palierele de fiintare, unind versul nostru lumesc cu cel dumnezeiesc si aducand in real, cuvinte conective, reamintiri asezatoare, vise-poarta, imagini inaltatoare, bucurii, iubire, elan, blandete,compasiune, intelepciune toate venind ca stari de constienta.

In februarie CERCUL se va inchide nascand NOUL PAMANT, NOUL OM, UN NOU UNIVERS. In pliul facerii, NOI SUNTEM TOT si TOT ESTE UNUL:

Uitati-va in procesele care determina saltul de la un palier de intelegere la altul si veti primi in fiecare celula din rostul acestor vremuri.

Constientizarea, acceptarea si actiunea genereaza in triunghiul schimbarii, INTEGRARE iar pe SPIRALA EVOLUTIVA, CONSTIENTA. Este ceea ce se traim ACUM, in pliul clipei, treceri revelatoare si transformatioare catre A FI IN TOT, UNUL.

Fiti prezenti si veti deveni. Din fiecare moment tasnete lectia, darul, varful de intelegere si fiecare triunghi se desface in cercul intregirii anuntand BUCURIA DE A FI.

Va astept pe 12 februarie in SERENDIPITY la ora 15 30, sa ne recunoastem , sa ne imbratisam si sa ne unim in 3 DESCHIDERI DE SENS…SF Graal, Sfera Initiala, Noul Pamant….Templul lui Unu, Energiile Kogayonului si Preotia lui Zamolxe….energiile INTREGIRII, UNIMII, IMPREUNA SUNTEM UNUL.