Poate ca de multe ori apropiatii v-au dat de inteles ca sunteti o aventuriera sau o casnica plictisitoare sau o mama care nu-si vede decat copiii sau o sotie rigida sau o scriitoare pasionata doar de articolele ei sau doar o biata femeie.

Dezbracati-va de roluri si imbratisati-va. Omul care Sunteti radiaza.

Pasiti apoi in Templul Divinului Feminin care se afla in interiorul dvs si mangaiati fiecare parte rastignita, fiecare aspect care inca doare, fiecare tipat. Umpleti-l cu iubire. Sunteti.

Adevarata feminitate se trezeste si ea nu este fardata cu gesturi masculine, cu ambitii, competitie, lasa ca-ti arat eu, fa ca mine, tu nu stii.

Ea infloreste in triunghiurile trezitoare descrise de iubire-caldura-armonie, frumusete-bucurie-liniste, acceptare-rabdare-intelepciune, recunoastere de sine-sfera care suntem-omul indumnezeit, eu sunt-noi suntem-impreuna-una.

Imbratisati-o pe Maria Magdalena din Voi, pe Maica din Voi, pe Isis din Voi. Imbratisati si iubiti tot ceea ce sunteti.

Divinul Feminin se dezvaluie si stralucirea lui ne atinge sufletele.

Trimiteti pe razele sufletului catre tot Universul, sfere ale bucuriei, iubirii, frumusetii radiante, caldurii, intelepciunii.

De aici din Ramania, din centrul NOULUI PAMANT , Sferele care Suntem stralucesc si noul ciclu al Divinului Feminin se deschide.

In zorii Noii Lumi, Impreuna suntem Una.

Va invit diseara la Omra, Occidentului 11, ora 19 15, sa vorbim cu noii copiii, sa aflam semnificatia lui 12 12 2012, sa recunoastem Divinul Feminin.