A fost fiică de faraon, soră, mamă şi soţie de faraon, şi, în cele din urmă, faraon şi prima mare personalitate feminină înregistrată în istorie. Hatshepsut (circa 1507 î.Hr.-1458 î.Hr) este una dintre puţinele regine din istoria Egiptului. Intelepciunea, adancirea şi vointa sunt principalele trăsături de caracter care au stralucit din Centrul ei  guvernand Cele Două Ţări timp de 22 de ani.

Mai mult decat atat ea este cea care in aceste timpuri deschide portile Divinului Feminin alaturi de Isis, Nefertiti, Hathor asezand in Unime, Femeia si ajutand-o sa straluceasca.

 In templul ei, in curtea interioara acolo unde un con de lumina ne hranea interioarele, ajundu-ne sa ne reamintim si apoi sa conlucram in Impreuna-Una am simtit in sentimentul regasirii, povestea din adevar a acestei preotese-faraoane-initiate. Si cea care m-a ajutat sa o rasfoiesc a fost SarRa care alaturi de mine o recunostea. Ii fusese sot si  faraon si in Gratie imi aseza povestea ei de atunci cu Hatshepsut, dezvaluind in Acum si misiunea ei alaturi de noi in Vechiul si Noul Egipt.

 Pe bolta acestei deschideri de Sens, Hathorii ne sprijineau in a vedea cum totul fusese pregatit pentru aceasta Cina in Taina Unimii alaturi de multe Prezente al Divinului Feminin care se reintorceau in Sufletul nostru, pentru a creste si straluci in Impreuna-Una.

 Templul lui Hutshepsut este acum un loc regasirii, recunoasterii, stralucirii. Altarul emite si multe preotese slujesc aici, hranind sufletul colectiv cu iubirea lor.

 In poarta lui energia copilului te ajuta sa vezi si sa asezi Unime, file ceresti din ceea ce Esti.

 Suntem intr-un Continuum in care tablourile nu-si au rostul pentru ca totul se transforma. Incercati sa accesati cartea Unimii, acolo unde trecutul se rescrie iar prezentul se dezvaluie in  ochii mustind de Sens si luminati de Ra.

 Pe Hutshepsut am simti-o ca exprimand candva energia Tatalui, apoi energia Mamei, apoi energia Fiicei. Si cand triunghiul s-a inchis si Sfera care este a inceput sa radieze i-am simti forta, prezenta, puterea.

 Templul ei a fost tinta mai multor atacuri insa orientarea lor nu a fost catre ea ci spre Femeia care incepe sa se dezvaluie in Taina lui Acum si care nu mai poate fi acoperita cu valuri, etichete nevative, dispret.

 Cautati in acest Templu, Centrul lui si veti gasi in apele sufletului vostru, chipul ei din Adevar.