Imi este foarte drag acest triunghi care se deschide din Noua Retea spre a ne inmulti FIINTA DE LUMINA.

La Sinca Veche , in altarul trilobat  te intampina energia lui Zamolxe in registrul careia se activeaza spiritualitatea vechilor daci, frumusetea si darurile lor  apar trialogurile, potentele se desfac …..apoi primesti Cupa Graalului si in bucuria regasirii … corpul tau de lumina se activeaza….dand soaptelor interioare, patina frumusetii, caldurii, iubirii….apoi pasesti in Camera de Inaltare unde poti intra in piramida aurie care te conecteaza la cel mai inalt registru de fiintare, revelandu-ti multidimensionalitatea.

Sinca Veche este un transformator al Vechiului in Nou, un spatiu de intregire, un vehicul energetic foarte puternic in reteaua Noului Pamant. Acest centru comunica cu Vartoapele si Pestera Polovragi prin reteaua de cristale care sustine acest triunghi dar si geometria Ramaniei.

La Vartoapele , Sinele Divin ne reveleaza unimea-intregirea-impreuna sintem Unul deschizand un culoar intre noi si alte civilizatii intre noi si trecutul nostru dintru Adevar. Aici se afla o cruce din cristale care emite in 144 de registre activand Spirala Inaltarii, deschizand portile Marii Translatii, stabilizand noile configuratii La Vartoapele timpul se opreste desfacand in subtile intelesuri, Istoria. Cordoane argintii unesc acest loc de alte planete, florile sunt altfel iar cuvintele au o rezonanta aparte. Piramida energetica care protejeaza zona deschide in acest taram de basm, 12 centri, un mic pian pe care se canta pentru tara noastra. Vartoapele sunt dirijorul marilor schimbari din constiinta Ramaniei.

Daca Sinca Veche este tatal, Vartoapele mama, ei bine Pestera Polovragi reprezinta fiul si aici ati simtit cu siguranta toate aceste trei energii (tatal-Scaunul lui Zamolxe, Maica acolo unde s-a revelat chipul ei si Fiul ( punctul aflat spre fundul Pesterii) spatiu unde cercurile se inchid si Impreuna esti Unul.

Contemplati acest triunghi, asezati-l,, iubiti-l. In compozitia lui se tamaduiesc ranile, in deschiderea lui se aseaza raspunsurile.