Atunci cand incepe povestea,  femeia si barbatul vad TOTUL in celalalt adica ceea ce ‘SUNT EI DINTRU INCEPUT” Nu e o inselaciune. Sufletul recunoaste Intregul, Desavarsitul, Unul. Apoi sufletul e uitat, se murdareste sau se impietreste… si ceea ce alegem sa vedem cu ochiul fizic e jumatatea nestiutoare, cazuta din celalalt care nu poate hrani asteptarile exprimate de jumatatea care crezi ca esti tu. Aceste doua jumatati insa purced la drum alcatuind cuplul, o entitate noua in care realitatea intregului apare in toate momentele de intensitate a iubirii, de reamintire, de bucurie de a fi impreuna, de recunoastere a puterii lui Noi, de contopire cu sensuri, de vals, de cautari reale si transformatoare insa dispare ori de cate ori in aceasi secventa de viata sunt si pretentii, conditionari, atasamente, proiectii, reprosuri.

Cuplul cel Nou in care fiecare si-a atins potentialul de intreg si apoi au devenit UNUL este aici cu NOI in revelatia acestor vremuri. El are in spate multe lectii transformate in daruri si multe of-uri devenite salturi de intelegere si despre ele am vrea sa va vorbim pe parcursul a doua zile.

Va invitam sa contemplati acum aceasta imagine, o sfera dansand cu o alta sfera, imbratisandu-se, contopindu-se si fuzionand in bucuria de a fi UNUL. Ce simtiti?

Atelierul conectiv la care va invitam, se deschide astfel:

Prima zi

Cine Suntem?

Contractul Spiritual al unui Cuplu

Triunghiurile Schimbarii

Despre Trialog in Cuplu

Valori Dintru Adevar

Masti si chip

In sfarsit ne putem dezbraca de…….Roluri

Smogul in Cuplu

Recunosc Puterea care Esti, Recunosc Puterea care Suntem

 Ziua 2

 Cateva versuri… pentru Minunea care Esti

Acordajul Sfera Initiala

Triunghiuri limitative in cuplu

Cum imi pieptan starea inainte de a ma intalni cu NOI

Lectii, Daruri, Salturi de Intelegere

Bucuria de a fi Impreuna-Unul

Taina Unimii

Ceea ce STIU ACUM DESPRE NOI

 Atelierul se adreseaza cuplurilor dar si minunilor care nu au inca partener si vor sa vindece acel Noi din Ei pregatind astfel drumul pentru Impreuna-Unul.

 Povestea pe care v-o propunem include trei acordaje: Triunghiurile Schimbarii, Sfera Initiala, Taina Unimii, mai multe meditatii si foarte multe trialoguri, Noi-Invitatii Nostri-Tot ceea ce Este.

 Inscrierile se vor face la adresele camiradukara [at] yahoo.com sau valentin.radu [at] etcetera.com.ro. Acest pelerinaj pe varful  Cuplului va costa in jur de  250 lei de persoana incluzand cazarea si povestea noastra. Mancarea si alte rasfaturi (purificari, relaxari si alte dragalasenii oferite de Irina, gazda noastra de la Casa cu Tei) vor fi achitate separat. 

Locul ales? Sarata Monteoru

Cand? 6, 7 octombrie 2012

Va asteptam!!!