sunt borne de sens in campul sinaptic al Noului Pamant. Ele se deschid in medidatie, contemplatie, cand primim initieri sau daruim acordaje, in somn, cu simpla intentie, cand cautam in verticala lucrurilor, cand punem intrebari ingerasilor nostri, la ateliere conective, in preajma cautatorilor de sens.

Seminariile din adevar incep in registrul energetic hranind mai intai structurile superioare si apoi pe cele inferioare. Baia de lumina aliniaza sufletul, spiritul, mintea si inima noastra producand insight-uri transformatoare care iti permit sa iei decizii mari si sa deschizi astfel cel mai inalt drum pentru fiintarea ta.

Scolile astrale te ajuta sa  ai acces la orice informatie si energie de care tu ai nevoie pentru elevarea ta. E suficient sa CERI si pe MERITE ti se va da.

Canalele-ghizi care au aceasta menire de a centra OAMENII, de a revela frumusetea, viata, iubirea, pacea, incantarea, uimirea, adevarul, pot deschide aceste SCOLI pentru cei din preajma lor, ajutandu-i sa eleveze.

Cel mai frumos lucru care mi se intampla in preajma unei initieri sau a unui atelier conectiv sau chiar inainte de a scrie este aparitia spiralei de lumina sau a ingerasilor care anunta deschiderea acestor borne de sens. Dragalas ma asez in banca aurie si incep sa studiez oriunde as fi, acasa, la serviciu, in metrou, in magazin, pe strada. E important sa fii deschis si linistit si astfel poti simti, vedea, gusta, auzi lucruri care depasec cu mult registrul lumesc in care noi curgem dar care cat de curand vor deveni normalitate.

Sunt cateva scoli in care am fost si pe care as vrea sa le mentionez: Scoala lui Zamolxe, Frecventa OM, Templul Kogayonului, Sf Graal, Templul Sferei Initiale, Scoalile atlante, Shambala s.a.

Aici si Acum deschid Scoala lui Zamolxe! Aici si acum chem maestrii Shambalei pentru a ma initia!

Dupa fiecare optimizare sau acordaj dat de maestrii vizibili sau invizibili, noi mergem la astfel de scoli sa studiem iar aici primim pe langa informatii…….. daruri, ingerasi si suplimente de misiune care rasplatesc eforturile noastre si care ne aduc in viata de zi cu zi, multa bucurie, implinire, frumusete, liniste, entuziasm.

Am observat ca aceste scoli se deschid cu 5-6-9 zile inaintea unui seminar-poarta pe care il tin si raman cu mine si participantii acelasi numar de zile, contribuind din aproape in aproape la asezarea insight-urilor in viata noastra. E foarte important sa mentinem cu drag, mici nevointe si recunostiinta, frecventele pe care le-am accesat in timpul unui atelier conectiv. Ele se vor activa apoi ori de cate ori vom avea nevoie de un raspuns.

Reprezentatii scolilor astrale, Melchisedec, Sfinxul, Zamolxe, Maestrii Ascendenti, Isis, Maria Magdalena, Isus obisnuiesc sa apara pe pelicula constientului, de cateva ori innoind invitatia de participare la o astfel de scoala. Nu trebuie decat sa va ascultati Sinele Divin si veti participa cu toate structurile la deschideri de sens tamaduitoare, asezatoare, inaltatoare.

Observ ca trecerile planetei si ale noastre implicit dintr-un registru de fiintare in alt registru de fiintare, antreneaza si aduc in APROAPE,  multi cautatori, ghizi, canale si foarte multe scoli care au existat candva si aici dar care s-au mutat intr-o alta vibratie si care ne ajuta acum coplesitor de mult sa integram rostul nostru aici, sa-l urmam si astfel sa ne inaltam IMPREUNA.

As vrea sa multumesc tuturor maestrilor mei invizibili pentru dragostea, minunea si dragul cu care m-au primit in bancuta de lumina pentru a studia si a aduce in acest plan, intelegeri, deschideri de sens, bucurii.