Amintindu-ti Cine Esti in triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Sfera initiala-Omul Indumnezeit, iti este Aproape sa deschizi palmele si sa imbratisezi Cerurile cu Recunostiinta ta, Iubirea ta, Dragul tau.

De aici din acesta fuziune apar Darurile care se desfac asemeni PORTILOR revelandu-ti sensuri, bucurii, nelimitari. Si daca verticala divina se compune din chemari iar orizontala din dorinte, ei bine darurile vin din Cerurile Revarsate in insasi Poarta Sufletului adica la intersectia dintre orizontala si verticala care Esti.

E limpede sufletul nostru? E frumos? E plin de cantec? Poate el sa vorbeasca despre daruri? Cate ganduri neplacute interfereaza intre doruri si ceea ce el vrea sa ne spuna? Cate emotii negative tipa in pocalul sufletului?

Numai un suflet aerisit si un spirit luminos pot deschide valsul darurilor pe SPIRALA INALTARII. Numai stapanii casei pot aseza harul in cupa Graalului, pentru a naste cele mai frumoase realitati.

Daca va aflati in triunghiul limitativ alcatuit din nemultumire-atasament fara de rezultat-orgoliu, opriti-va doar atat si multumiti. Veti simti cum canta in voi bucuria de a fi si in ea veti recunoaste PLINUL.

Mangaind cu recunostiinta, blandete, smerenie darul vietii veti simti ca TOTUL DEVINE UNUL SI UNUL E TOT.

Harurile, potentele, darurile sunt conexiuni cu Cerurile, revarsari de sensuri, viuri, corespondente, asezari.

Binecuvantand fiecare clipa  in taina unimii, veti primi o ploaie de miresme, deschideri, bucurii.

Implinirea vine din activarea Triunghiurilor Schimbarii in noi in Poarta Reamintirii-Recunoasterii-Intregirii.

Va invit pe 12 aprilie 2012 in Serendipity la ora 19 15, sa imbratisam SFERA CARE SUNTEM.