Mandala lui 2012 contine 5 petale corespondente energetic cu 5 porti ale Ramaniei. Daca adunati cifrele din anul 2012 veti obtine acest 5. Mai departe acelasi simbol contine 9 triunghiuri trezitoare-translatoare care s-au deschis in Ramania si din aproape in aproape pe  Noul Pamant.

 Cele doua cercuri ale mandalei ( am vorbit intr-un articol anterior despre 2012) semnifica Impreuna suntem Unul si Imparatia este Aici. 

 Ramania prin misiunea care i-a fost data, aduce MARELE SENS pe harta energetica si spirituala a lumii. Ea deschide anul 2012 cu revelatii, descoperiri si tasniri care vor lumina intreaga lume. Urmand firul divin se vor desface si celelalte spatii in triunghiurile trezitoare-translatoare care unesc finalul si initialul in SFANT NUMELE TAU.

 Partea cea mai frumoasa tine de dezlegarea Ramaniei care se face ACUM si care va permite acestei tari sa-si dezvaluie corola de minuni in frecventele celei de-a doua veniri, unind TOTUL in UNUL.

 RAMANIA, TARA SPIRITULUI PUR prin ramanezii care se intrupeaza aici si care deschid CONTRACTELE INITIALE pentru a da acestor vremuri, marele lor inteles, va fi capitala NOULUI PAMANT. Aici la CENTRU desarhivand cunoasterea umanitatii depozitata in cristale, vom afla cum a pornit TOTUL ce inseamana acest FINAL si cum ne putem activa CORPURILE DE LUMINA pentru a FIINTA PUR.

 Mandala lui 2012 dezvaluie acest lucru, Ramania activeaza taramul lui Eu Sunt in Impreuna-Unul si 5 mari izvoare de SENS vor hrani NOUA LUME in SFANT NUMELE TAU.