Fiica Soarelui isi reveleaza in taina acestor vremuri marile ei daruri: frumusetea radianta, intelepciunea, cantecul, zborul, versul, blandetea, ospitalitatea, verticalitatea, inocenta, generozitatea, bucuria si multe alte daruri care ii aureoleaza chipul.

In Templul Unimii, familiile de lumina isi dau mana activand in pliul regasirii Spirala Marii Schimbari. De aici de la Centru porneste aceasta Recunoastere, Intregire, Inaltare.

Pe 12 12 2012 noii copiii vor ancora in reteaua Ramaniei 12 energii urmand ca ele sa-si dezavluie darurile in triunghiurile trezitoare translatoare ale Noului Pamant la momentul potrivit. E ca si cum tara noastra primeste un mare Dar pe care il impartaseste cu ceilalti in Impreuna-Una.

In reteaua Ramaniei 7 piramide emit iar granitele energetice ne sunt vegheate de Cavalerii Luminii, Fii Domnului, Graalieni, Zamolxieni, Ramanezi si 12 civilizatii prietene care in aceste vremuri sprijina Marea Trecere. Lucrarea aceasta este ne este dezvaluita  de Contractele dintru Inceput, de Altadata, din Acum in ochii sufletului, in bucuria revelatiei, in frumusetea acestor timpuri.

Ei Veghetorii stiu ca a sosit vremea sa dezvaluim intregii lumi Cine Suntem: leaganul acestei civilizatii, taram dintru Inceput, deschizatorii Noii Lumi.

Alaturi de noi fratii nostri nonfizici de pe planetele surori ne intind bratele. Valurile sunt subtiri si noi impreuna-Una.

Recunoastem Minunea care Suntem si imbratisam ceea ce este in rotunjimile clipei.

De aici din acest spatiu a pornit aceasta civilizatie, de aici tasnete acum o noua lume in care Omul isi dezvaluie harurile, puterea, cunoasterea in Impreuna-Unul!