Ramanezii vin din Marele Soare Central insoţiţi de ingeri solari si aduc in vremuri de bilant daruri FINALE-INITIALE pentru Ramania si traitorii de aici, activand SPIRALA INALTARII. Ei sunt INVATATORII NOII LUMI si prin ei educatia, sanatatea si toate institututiile statului vor straluci. Acesti copiii deschid triunghiurile interplanetare permitand comunicarii interdimensionale sa se manifeste firesc, curgator, aproape de noi. Interplanet-ul este unul din darurile lor. Ei l-au activat pentru a ne facilita comunicarea cu alte civilizatii.

Ramanezii deschid contractele initiale si ne ajuta sa ne activam cunoasterea, puterea, potentele dintru Inceput si dintru Final pentru a inchide cat mai frumos acest ciclu evolutiv. Prin ei vin si foarte multe dispense divine, ajutandu-ne sa stralucim in centrul nostru dar si in exterior in marea bucurie a intregirii-unimii-impreuna suntem unul.

Copii fiind sunt radianti, netematori, foarte expresivi, calzi, solari, puternici. Ei aduc mari daruri de iubire, de frumusete, de tinerete, de intelepciune si caldura in familiile alese si pentru Ramania ei sunt cei care deschid cele mai multe PORTI ENERGETICE pana in 2016. Impreuna cu Graalieni si Zamolxienii innoiesc harta energetica-spirituala a NOII LUMI, dand acestor vremuri bucuria de a fi impreuna in UNUL. Pentru mamele care se pregatesc dorind sa comunice cu viitorii copiii inca dinainte de conceptie recomand cateva bai de sens, Preotia lui Rama, Sfera Initiala, Templul Lui Unu, pentru deschiderea acelor potente care va vor ajuta sa-i intelegeti, sa-i imbratisati, sa-i iubiti asa cum vin. Daca prin Graalieni se manifesta treimea care suntem in sfant numele tau, prin zamolxieni se manifesta cunoasterea, puterea, darurile de altadata, intreaga zestre spirituala a acestui spatiu, ei bine prin ramanezi vin darurile FINALE-INITIALE activandu-se SFERA CARE SUNTEM in NOI-UNUL! Tot ei deschid TARAMUL lui EU SUNT inviind OMUL!