“Acest triunghi trezitor aduce in versul lunii mai, CONECTIE, ASEZARE, SENS. El stabilizeaza capitala energetica a lumii, Noua Romanie si deschide un nou cerc pe SPIRALA MARII SCHIMBARI.

Pe 11 05 2011 o noua poarta se deschide si vechiul dac, innoit isi imbratiseaza tara, fratele, pamantul, intelegand in energiile NOULUI ca ACUM suntem UNUL si IMPARATIA ESTE AICI.

In sfarsit, pielea frustrarii, a nemultumirii, a ratacirii, a fricii si orgoliului ne paraseste si corpul nostru de lumina, straluceste.

Muntele Sacru aduce in teritoriile vizibile, bucuria unor NOI INCEPUTURI. Din Bucegi pornesc deja linii energetice catre toate spatiile care au ales sa translateze pe NOUL PAMANT. Romania, ca POARTA, va chema multi traitori de sens de pretutindeni si in triunghiul translator Preotia lui Zamolxe – Energiile Kogayonului – Templul Lui Unu, vom trai UNIMEA si vom cunoaste ADEVARUL. Mai mult decat atat fratii nostri nonfizici vor deveni vizibili iar Consiliul Galactic va transmite prin Zamolxienii mici si mari, PUTEREA SI MINUNEA vremurilor care VIN.

Rolul acestui triunghi este de reamintire, asezare si conexiune cu APROPRIATII NOSTRI TERESTRIENI si EXTRATERESTRIENI in energiile lui UNU. El deschide in frecventa regasirii TEMPLUL INITIAL si ne ajuta sa fim constienti de ceea ce suntem.

De aici din SFERA aceasta numita Ramania a inceput TOTUL si tot aici inchidem un ciclu si intram pe o noua SPIRALA EVOLUTIVA.”

Va invit pe 11 mai in Serendipity, ora 19 15, sa asezam in noi acest triunghi, sa imbracam Noua Romanie in iubire, recunostiinta, bucurie, sa vorbim cu entitatile de lumina care ne ajuta sa translatam, sa descifram harta energetica a anului 2011 si legaturile lui cu 2010 si 2012, sa consultam noul contract spiritual al Romaniei si contractul NOULUI PAMANT, sa FIM.”

Camelia si Valentin Radu