Exista porti care ne expansioneaza, exista conexiuni care ne dilata, exista bai de sens in care Suntem.

Piramida condusa de Sf Apostol Andrei ne vorbeste despre urmatoarele deschideri de SENS in Dobrogea: arealul manastirii Dervent, complexul de locuinte rupestre de la Basarabi, triunghiul descris de Manastirea Maria Magdalena ( langa Cobadin)-Poarta Sarrei-Manastirea de la Techirghiol, cetatea Capidava, Pestera Sf Casian, Muntii Macin, Manastirea Celic Dera, triunghiul energetic din Mangalia, Pestera Sf Apostol Andrei, Cetatea Adamclisi, Lacul Razem,Cetatea Histria.

Aceste culoare de lumina din Noua Retea isi extind bratele, iubind Dobrogea-Noua Romanie-Noul Pamant.

Incercati sa vedeti aceste deschideri cu ochii sufletului lasand aici din darurile voastre de iubire, de frumusete, de liniste si veti primi buchete noi de intelegere si traire. Contemplati nu bifati aceste teritorii ale bucuriei. Centrul vostru comunica cu centrul lor si in taina intalnirii, vor aparea revelatiile transformatoare.

In Dobrogea se afla chakrele 10 si 11 ale Ramaniei si tot aici in solul fertil sunt cristale care emit in toata reteaua Noului Pamant pregatind Marea Translatie si Saltul Galactic.

Cand ajungeti aici rugati-l pe Sf Apostol Andrei, pe Sf Casian, pe Maria Magdalena pe Sfintii de la Adamclisi, pe stramosii nostrii getodaci si toate entitatile de lumina protectoare ale acestui spatiu sa va deschida Portile si in ele sa va fie luminata cunoasterea, viata, toata faptura.

Multumiti si imbratisati fiecare colt, caci Dobrogea este un amplificator al schimbarilor si un puternic decodor al Translatiilor.