Atunci cand ne acordam instrumentul si sunetul lui participa la MAREA MELODIE, intreg unuiversul ne raspunde in note celestiene care ating nu doar SUFLETUL, ci si fiecare celula.

Aseara , ORCHESTRA DIVINA  a pornit cantecul cu un TRIALOG sau UN MIC ASALT al cerurilor apoi a venit SPIRALA MARII SCHIMBARI apoi in unime TRIUNGHIUL NOILOR ENERGII a fost ancorat in structurile unor FIINTE DE LUMINA.

Orice initiere incepe cu o intrebare sau mai multe apoi vine meditatia,  contemplatia, atingerea de Sens apoi coboara ASEZAREA in care linistea, bucuria, dragul impletesc toata faptura cu DIVINUL.

E important dimineata, in viul primei clipe, sa multumim, sa imbratisam tot UNIVERSUL, sa ne spalam fata, corpul cu APA DIVINA, sa ne oprim un pic sa ne UNIM CU CERURILE si apoi sa pornim ….cantand diafan in MAREA ORCHESTRA.

Chakra 1 este nota do, chakra 2 este nota re, chakra 3 este nota mi…..si mergeti mai deoparte in cate octave vreti. Fiecare OM este un instrumentist caruia VIATA ii reaminteste  PROPRIA PARTITURA si care in GRATIE poate  uni melodia lui interioara cu TOTUL, devenind UNUL.

Am observat ca in natura, cu copacii desfacuti in APROAPE, in bai de sens( trialoguri si initieri), in pelerinaje, in meditatie, in curgeri,-instrumentul nostru se acordeaza si canta cele mai frumoase MELODII care i-au fost harazite.

De multe ori, cand ORCHESTRA CANTA si EU SUNT, corpul meu de lumina danseaza pe o SPIRALA, miresme de busuioc, iasomie,trandafir ma invaluie, IMBRATISARI AURII ATING SUFLETUL si PLOAIA DE LUMINA uneste NOTELE cu TOTUL.

In Templul lui UNU( un acordaj pe care l-am primit in prima luna a acestui an) am simtit, atunci cand l-am daruit, cum toate chakrele SE UNESC, toate PARTITURILE SE CONTOPESC, EXISTA O SINGURA MELODIE.

Sa o contemplam!