V-ati gandit sa va cununati intr-un sanctuar al cetatii Sarmizegetusa sau la Costesti, pe varful unui munte, intr-o poiana sau la TROVANTI? Un preot al lui Zamolxe sau initiat in ordinul lui Melchisedec, Isis, Ra sa bata la portile intelegerii si multe daruri sa vina catre voi de la plante, pietre, alte civilizatii, ingeri, sfinti, maestrii inaltati?!

Cerurile pot fi deschise oricand de SUFLETELE roditoare intru LUMINA.

Dati acest proiect intregitor, nunta voastra,  entitatilor calauzitoare si urmati indrumarea. Lasati gandurile pitice legate de restaurant, cati bani veti castiga, ce politician e de dorit sa vina.

Dupa ce firul auriu va aseza in trena voastra, energiile Intregirii-Unimii-Impreuna suntem Unul, veti putea sa dansati pe o pajiste verde cu multe flori si mirosuri paradisiace,  in fuste cu volane, cu fructe si legume proaspete, cu muzica cerurilor si mult zambet, cu drag si multa imbratisare, in VIUL CLIPEI, desfacand TOTUL si fiind TOTUL.

Nu-l mai urmati pe TREBUIE ci pe SIMT, INTUIESC, PRIMESC CHEMAREA, STIU, SUNT.

In reteaua NOULUI PAMANT, taina casatoriei poate fi deschisa de orice cautator de sens. Reamintiti-va puterile pe care le aveti ( puterea tribala ( ch 1), puterea relatiilor ( ch 2), puterea personala ( ch 3), puterea iubirii ( ch4), puterea vointei (ch5), puterea mintii divine ( ch 6), Relatia cu sursa ( ch7) si toate celelalte haruri, potente, daruri care in energia celei de-a doua veniri, invie.

Cei care sunt initiati in Sfera Initiala, Sf Graal, Energiile Kogayonului, Templul Lui Unu pot oricand desface in trupul energetic al cuplului, energiile NOULUI PAMANT dand sens, forta si mai ales trezie celor care aleg sa fie IMPREUNA-UNUL.

Si daca nu v-ati gasit partenerul intregitor si nu sunteti nici nasi de suflet atunci puteti aduce pentru un cuplu, proaspat initiat in taina casatoriei, daruri de intregire, unime, bucurie, pace, rabdare, liniste, intelepciune.

Va astept sa va innoiti fiinta de lumina in frecventele frumusetii, tineretii, iubirii, in 3 august la ora 19 15 in ceainaria SERENDIPITY!