Scriind conectiv primesc sau dau initieri, calatoresc, primesc raspunsuri, leg anumite aspecte intre ele, desenez intalnirile din SERENDIPITY, povestesc cu ingerasii, lucrez in TRIUNGHIURILE SCHIMBARII.

Ceea ce ma face sa zambesc de fiecare data este acest lucru, atelierele conective se construiesc de la SINE, marturisind bucuria de a fi Una cu Totul.

La inceput vine configuratia geometrica apoi din aproape in aproape se desface in unitati de SENS, povestea care urmeaza sa fie asezata in structurile interlocutorilor.

De fiecare data pornind de la primul cuvant, fac diferite combinatii, generand triunghiuri pana cand se contureaza, formatul final. Niciodata lucrurile nu se astern dupa cum mintea mea sau lumescul din mine si-ar dori.

Triunghiul central din configuratia revelata este de fapt o activare, o deschidere de sens in reteaua Noului Pamant si el corespunde unei frecvente ce e de dorit sa fie asezata in structurile noastre. Cu alte cuvinte, fiecare atelier este o combinatie de coduri energetice o corespondenta cu Sinele Divin care vine catre noi la momentul optim pentru elevarea noastra.

Inceputul acestui an a debutat in triunghiul Cunoastere-Putere-Eu Sunt, 22 fevr apoi s-a activat Schimbare-Iubire-Iertare 21 martie apoi a venit Recunostiinta-Daruri-Implinire,12 apr  ce va fi urmat de Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit, 10 mai. Contemplati aceste triunghiuri in bucuria de a fi Una cu Totul si veti simti legatura dintre ele si sensul pe care il aduc pe harta elevarii voastre.

In ochii sufletului veti vedea ca ele sunt configuratii geometrice armonioase care emit melodii ceresti activand in OM, Indumnezeirea, in valsul lor pe Spirala Inaltarii.

Si mai frumos este faptul ca cei care lucreaza deja cu Triunghiurile Schimbarii simt, vad care va fi urmatorul atelier. Exista o chemare, un dor si o conexiune cu Cerurile care ne dezvaluie in Unime, lucrarea energetica ce se va faptui in Impreuna-Unul.

Acum cateva zile un om frumos ma intreba cand vom lucra intr-un Triunghi care sa includa Independenta?Si eu ma intrebam acelasi lucru de la inceputul lui 2012 insa raspunsul mi-a venit abia atunci, probabil pe 23 mai, adica 5 05 5 in anul 5.

Si atelierul se va numi, Eliberare-Puterea care Suntem-Independenta. Acest triunghi odata activat ne va ajuta sa ne dezlegam de paradigmele, credintele, fricile care ne tin ostatici in noi, in piramida organizationala in care ne aflam, in configuratia familiala in care ne-am desfasurat pana Acum.

Deschiderea lui in Reteaua care Suntem va aduce in cascada raspunsuri revelatorii si transformatorii pe toate planurile. E posibil sa parasiti firma in care va aflati sau sa va simtiti liberi acolo unde sunteti. Desemenea s-ar putea sa va desprindeti din configuratia familiala in care ati stat un timp si trezindu-va Cunoasterea si Puterea care Sunteti sa va simtiti Liberi, Frumosi, Independenti in Impreuna-Unul.

Activarea acestei configuratii in reteaua Noului Pamant va declansa multe dezintegrari urmate desigur de salturi de intelegere, bucurii, asezari.

Dupa cum spuneam in articolele anterioare, aprilie, mai, iunie sunt pastorite de zamolxieni sau liderii-inteleptii-initiatii acestor locuri care deschid in reteaua Noii Romanii si a Noului Pamant, triunghiurile enuntate mai sus din lunile 4 si 5 ale acestui an la care se adauga Bucurie-Adevar-Voia Divina, Revelatie-Abundenta-Sens, Incredere in Sine-Iubire-Eu Sunt, ateliere care vor fi in luna 6, iunie.

Va multumesc ca sunteti si va iubesc nespus. Cu voi voi frecventa om si toate revarsarile de sens pe care le gasiti aici si-au gasit rostul dintru Inceput, de Altadata, din Acum. Gratia sa fie cu voi si Impreuna-unul!