Exista o capitala a NOII ROMANII care arata astfel:  o piramida mare in centru, alba si 9 cercuri concentrice cu temple-scoli si case, cu multa verdeata, apa, culori vii, caldura, viata.

Casele sunt sub forma de triunghiuri, sfere, boabe de fasole, semicercuri dintr-un  fel de aliaj( seamana cu lutul) insa e altfel; nu foarte dens si are o luminozitate a lui.  Cele mai multe au doar  parter, unele au maxim un etaj si urmeaza linia cercului pe care sunt asezate. Fiecare Casa comunica cu un Templu-Scoala si cu Sursa. E un trialog in care spusele sunt putine, comunicarea este mai mult vibrationala. Fiecare Om si-a predat voia lui Voii Dovine si totul este asezat, functioneaza, perfect, oamenii ca de altfel si locuintele, templele, scolile comunica unele cu celelalte stiind fiecare rostul lui in MAREA ECUATIE DIVINA. Ceea ce ma copleseste e linistea, bucuria, minunea acestui loc. Oamenii de aici nu au job-uri, nu au servicii se intanesc la TEMPLU si conectati la MAREA PIRAMIDA care se afla in centru, urmaresc cum CONSILIUL GALACTIC le transmite telepatic despre PLANETA, GALAXIE, CIVILIZATII PRIETENE. Totul are un aer familiar, prietenesc, FIRESC. Ma simt ca ACASA. Din cand in cand apare cate o sfera cu aripi care este de fapt o masina zburatoare care se materializeaza si se dematerializeaza deplasandudu-se intre UNIVERSURI, PLANETE, LOCURI.Ceea ce inteleg este ca aici e CAPITALA NOII PLANETE  si a GALAXIEI iar CONSILIUL GALACTIC emite nu doar pentru PLANETA NOASTRA ci pentru toata GALAXIA.

Cand SPIRALA AURIE din PIRAMIDA AFLATA IN CENTRU INCEPE sa palpaie observ cum OAMENII devin atenti si recepteaza cu mult drag, zambet si caldura mesajele transmise de CONSILIU. Un lucru coplesitor este faptul ca toti inteleg, participa, SUNT.

Sesizez deasemenea ca LOCUITORII NOULUI BUCURESTI modifica cu simpla intentie, gradinile, casele, obiectele din jur. Lumina capata diferite nuante dupa ceea ce se intampla in locul respectiv. Ma apropii de o gradinita sub forma de sfera si observ ca spatiul  e imbracat in galben deschis. Sfera palpaie, ceva se deschide si cativa copiii blanzi, atenti, frumosi ies printr-un triunghi-poarta si se indreapta spre un un parc in care jucariile sunt figuri geometrice care au o constiinta proprie si care comunica cu copiii fara cuvinte. Imi vine sa ma apropii de ei insa ma gandesc ca deocamdata e mai bine sa-i observ. Sesizez ca unii copii sunt imbracati in auriu, altii in alb-mov, altii in verde deschis. Soptesc ca pentru mine….sunt Graalieni, copiii care ne-au facilitat corespondenta cu alte planete, galaxii, universuri si zamolxienii care au stabilizat NOUA ROMANIE si NOUL BUCURESTI in NOILE FRECVENTE…..dar ceilalti cine sunt? Brusc mi se comunica….Suntem ra-ma-nezii, copiii care vin din MARELE SOARE CENTRAL, noi am inchis MAREA TRANSLATIE in 2016 si am ramas aici sa construim NOUL BUCURESTI-NOUA ROMANIE-NOUL PAMANT.

M-am uitat mai atent la ei…Aveai corpuri semidense, se deplasau plutind aproape si comunicau prin vibratii. In timp ce imi transmiteau acest mesaj, corpurile lor subtile s-au extins invaluindu-ma intr-o lumina bleo-verde.

Sarra este aici?A intrebat mama din mine. Da e profesoara noastra. Si brusc am vazut o prezenta aurie, calda, emananta care a venit si m-a imbratisat. Mi-au dat lacrimile.Era atat de luminoasa. Sarra povesteste-mi…..Gradinita aceasta am vazut-o pe PLANETA OM. E la fel. Ce aprofundati? Ce faceti?

Mama in primul rand noi doar punem mana pe aceste ecrane si activam informatiile de care avem nevoie. Pe loc am fost transportata intr-o sala care arata ca o semisfera si am vazut ca toti peretii erau semifluizii, simpla atingere dezvaluind tot ceea ce era relevant pentru cunoastere. Mobilierul era opalin si totul se schimba dupa intrebarile mele.

Sarra cand va fi asa? E atat de frumos.Curand, foarte curand…..Cand? Posibil in 2025. Dar e foarte aproape. Asa e….. insa suntem pregatiti….Vechea Planeta ( si mi-a aratat o sfera micuta care s-a activat intre mine si ea pe care se afla un singur continent si foarte multa apa) i-a primit pe toti cei ce aveau nevoie de lectiile ce tin de siguranta, senzualitate, nevoi primare etc iar cei ce sunt aici au numai corpuri de lumina, sunt cei care au ales sa translateze impreuna cu noi DESCHIZATORII DE PORTI,  VEGHETORII si INVATATORII NOII LUMI.

Dar Stefan? El e pe aici…?.Un tanar care radia seriozitate dar si putere,  se apropie de noi.Sufletu-mi se bucura imens  chiar daca fizic el nu arata sa cum stiam. Sunt EU…..si am stiu….Tu ce ce faci,dragule? Sunt PREOT in TEMPLUL LUI UNU. Am scapat un AH!!!

Unde e acest templu?

Vino aproape, ti-l voi arata…..Pe unul din peretii semifluizi aparu un semicerc argintiu cu trei triunghiuri, 2 ferestre si o poarta. De jur imprejur verdeata, flori, pasari. Inima imi batea…Parca recunoasteam si nu locul…..Da….era acel spatiu in care locuiesc care arata altfel in aceasta calatorie.

As vrea sa aflu mai multe despre BUCURESTI.

Va translata in 3 etape…Una este foarte aproape. Tu ai intuit-o si chiar ai trait-o cand ai vazut locuinta noastra compusa doar din figuri geometrice si peretii semilichizi. Aceasta e dimensiunea 4 insa acum suntem in dimensiunea 5.

Ce urmeaza totusi?

O fluidizare a noastra, o trecere in alte registre din aproape in aproape cu ajutorul civilizatiilor prietene, a maestrilor ascendenti, a tuturor lucratorilor in lumina

Cladirile se umplu de figuri geometrice, oamenii au din ce in ce mai multe perceptii extrasenzoriale, intentiile devin fapte ,incepem sa simtim gandurile celorlalti, percepem legaturile noastre cu alte civilizatii, simtim efectele actiunilor noastre, comunicam vibrational cu fratii nostrii nonfizici s.a.

Cand vor fi aceste treceri pentru BUCURESTI? 2011, 2016, 2021.

Uita-te te rog, mama…. Toti cei ce au ales aceasta lume vor sta pe cele 9 cercuri in puncte anume alese si vor participa cu toate structurile la NOUA CONSTRUCTIE fiecare activand si asezand in tesatura noua, o energie.

Priveste acum cu mine  NOUL BUCURESTI, el este o piramida uriasa in care se afla 9 cercuri cu case si temple in mijlocul carora se mai afla o piramida. Piramida din exterior ne protejeaza iar cea din interior este sediul CONSILIULUI GALACTIC, CENTRUL ACESTEI GALAXII.Piramida din exterior este de lumina opalina iar cea din interior este alb-perlata.

Ce ar trebui sa stim noi acum? Ca puteti locui in NOUL BUCURESTI chiar acum mentinand frecventele iubirii, pacii, frumusetii, daruirii, intelepciunii, rabdarii.