Nu intamplator aterizati intr-un triunghi Eu Tu si EL. Exista lectii, daruri si salturi de intelegere pe care e de dorit sa le faca toate partile pentru a se produce, o eliberare, o rezolvare, o deschidere de SENS.

O situatie foarte interesanta pe care as vrea sa v-o povestesc a fost aceea in care intr-un cuplu, de peste 2 ani se duceau tratative cu tatal biologic ( a treia persoana) pentru adoptia unei fetite si abia cand toate partile s-au iertat unele pe altele, minunea aceasta s-a produs.

Aceasta dezlegare a fost sprijinita de Isus-Maria Magdalena si Sara”h dar si de  Sf Spiridon-Arsenie Boca-Sf Teodora care au fost chemati constant in rugaciune, s-au aprins lumanari in aceste triunghiuri, s-au facut nevointe pana cand adoptia a fost acceptata si toate partile au fost multumite, implinite de acesta asezare a lucrurilor.

Orice triunghi in care apar dueluri, probleme, intrebari poate fi transformat in triunghi translator-trezitor daca cereti ajutor sfintilor vostri protectori, maestrilor ascendenti sau familiei divine. Ei glasuiesc pentru noi in sufletul celor implicati si problema se transforma din obstacol in provocare, dar, bucurie pentru toti cei implicati.

Si daca n-ati depasit rolul si lectia, triunghiul se va intoarce, imbracand alte nume dar venind cu aceeasi tema.