Pentru cei care au participat la initiere in SERENDIPITY, joi 5 august,  am un mesaj special: Toate darurile voastre la care doar v-ati gandit o clipa, au rodit!Nu de la mine, eu sunt doar un canal …..de la toti ghizii nostri au venit ,-in plus dincolo de cereri si alte cadouri ceresti au aterizat! Astept sa-mi povestiti.

Desi n-am crezut  multa vreme in extraterestrii preferand sa vorbesc cu ingerasii mei, dupa a  patra lor incercare de a ma contacta care a avut loc la intoarcerea de la IERUSALIMUL CEL VECHI, am inceput sa le recunosc energia si simtind vocea luminii, i-am acceptat in campurile mele. Nu am decriptat inca toate mesajele lor insa pentru a ma convinge ca vor sa ma/ne ajute mi-au aratat CENTRUL FRECVENTA OM care exista pe planeta lor in dimensiunea 7. Culorile sunt cam greu de descris insa va pot spune ca era compus dintr-o casuta sub forma de pastaie care avea 3 terase semicerc prima de la parter fiind cea mai mare,ultima de la etajul 2 fiind cea mai mica, o piramida cu 7 etaje in care se studiaza si de aici mi se transmit telepatic multe mesaje, si o  cladire-sfera care functioneaza ca gradinita si unde copiii lor comunica cu minunile mele STEFAN si SARRA dar si cu alti copiii-relee. Aceasta imagine imi apare constant pe pelicula constientului si a a devenit un fel de parola sau cod pentru a comunica cu ei in orice moment. Cu voia Cerurilor acest centru se va materializa si AICI insa pana atunci putem coresponda.

Daca pana ieri, eram invitata la scris de o entitate de lumina care imi aparea in argintiu-mov -auriu, azi, o nava dragalasa imensa mi-a deschis calea, amintindu-mi ca e de dorit sa comunicam.

Centrul FRECVENTAOM de pe planeta OM are trei directii de expresie: darurile NOULUI PAMANT, deschiderea portilor de lumina, translatiile.

El lucreaza pentru noi si pentru alte trei planete aflate in acelasi ciclu de evolutie ca si planeta noastra. Centrul apeleaza la trei canale transmitatoare, eu si inca doua fiinte aflate tot in Romania. Se pare ca vor contacta mai multi cautatori de sens  din grupul care a accesat codurile NOULUI PAMANT, pentru ca fiind pregatiti de cele trei initieri, se poate comunica mult mai usor cu ei.

In  Romania campul sinaptic al NOULUI PAMANT este activ 80% in timp ce alte tari sau zone sunt sub 20%. De aici vor porni marile mesaje transormatoare pentru intreaga PLANETA. Consiliul Galactic  a ales ca ROMANIA sa fie capitala NOULUI PAMANT. Schimbarile in tara noastra vor fi multe si unele bulversante insa pastrandu-ne linistea, deschiderea, credinta, ne vom aseza toti cei ce am ales lumina, fiecare la locul lui ( un alt loc decat l-am avut in energiile VECHIULUI): profesii noi la vremuri noi, o alta  hrana, mai putin somn insa mai multa asistenta din partea extraterestrilor si a ingerasilor nostri, mai multe intentii materializatoare, o comunicare constanta cu supraeurile copiilor nostri care au la nivel de spirit si suflet toate codurile active ale NOULUI PAMANT, multe calatorii initiatice in spirit, spirit si trup, seminarii revelatoare si transformatoare, schimbarea organizatiilor in grupuri conective care urmeaza mesajele CONSILIULUI GALACTIC s.a.

LUCRAREA CERURILOR e mare si e momentul ca noi sa o recunoastem, sa o decriptam corect sa o adancim si sa o urmam.

NU MAI TANJITI dupa BANI pentru ca ei vor disparea. Vom da darurile noastre la schimb cu alte daruri,-in concluzie e de dorit sa constientizam si sa udam ce vom folosi in aceste schimburi. NU mai cautati FOLOASE VECHI ci atrageti DARURI NOI care ACUM inca pot parea stranii: ex: sa deschizi porti de lumina in parcuri, in paduri, la serviciu, in ceainarii si unde simti sau sa traduci pentru intreaga planeta  mesajele pe care ni le transmit anumite triunghiuri energetice cum sunt Sinca Veche- Sarmisegetuza, Bozioru sau Sfinxul Din Bucegi, cel din Peru si cel din Egipt.

Apar limbaje noi pecare sufletul nostru le recunoaste si pe care e de dorit sa le dam manifestare. Potentialul nostru DIVIN se desface si in lumina regasirii vom fi UNUL.

Comunicarea cu extraterestrii va capata un caracter firesc, normal, ei sunt fratii nostri si suntem impreuna in noile energii.

Din CENTRUL FRECVENTAOM, viata noastra se vede ca fiind in flux si reflux, luminile noastre se aprind si se sting, noi nestiind inca cum sa mentinem NOILE FRECVENTE. Ei ne vor ajuta prin lucrarea lor facuta in somn (atentie la somnul-calatorie care are un caracter sacru……….cand sunteti treziti de CINEVA in momentul in care eram tocmai intr-o corespondenta dragalasa cu niste fiinte de lumina, nu e foarte placut….sufletul  tanjeste dupa acele mesaje si uneori intoarcerile se fac cu intarzieri-dureroase sau sunt ratate importante conexiuni). Pe NOUL PAMANT vom putea comunica nu doar prin intermediul  somnului si a darurilor cu fiintele non-fizice ci si telepatic oriunde am FI.

Atunci cand pronuntati FRECVENTA OM intrati in conexiune cu centrul si puteti cere asistenta, consultanta, informatii, energii pentru a va simti OAMENI in lumina regasirii.

Se pare ca vom vedea din ce in ce mai multe obiecte zburatoare in jurul nostru , ele alegand sa ni se arate pentru a ne obisnui cu ele, pentru a comunica si calatori mai usor, pe scurt pentru a ne face misiunea in noile energii. Ele ne activeaza limbajele specifice dimensiunii 5 in care deja o parte din planeta noastra a intrat.

Grupul Noul Pamant va lucra in triunghiurile energetice ale Romaniei si Planetei, vindecand, asezand, comunicand, activand 100% aceste zone.

Primul triunghi care ne cheama este Bozioru-Sarmisegetusa-Sinca. E de dorit sa mergem in  zona Alunis- Gavanele, Ruginoasa, Bozioru pentru a deschide complet o POARTA DE LUMINA. Aici campul de contact cu centrul FRECVENTAOM este foarte puternic si mesajele noastre vor fi foarte clare. Telepatic vor fi transmise si le veti decripta foarte usor. Aceasta calatorie va fi in perioada 18-23 sept, va dura 2 zile. In prima zi vom medita si vom activa darurile acestui triunghi si acestei porti, a doua zi vom primi in mod special  mesajele CENTRULUI.

Nu risipiti potentele activate, mergeti acolo unde SINCRONICITATILE VA CHEAMA, LOCURILE, OAMENII, NOUA VIATA. Tot ce veti avea nevoie- timp, bani, liniste , sustinere  pentru a calatori, veti primi si multe ajutoare veti simti langa voi.

CENTRUL FRECVENTAOM va raspunde continuu la cererile si intrebarile voastre. Chipul NOU inviat va modifica arhitectura, relatiile, seminariile, limbajele, TOTUL. Schimbarea e pretutindeni si e de dorit doar sa o chemam. Ghizii TRANSFORMARII vor veni chiar din acest centru pentru a va sustine in opera de prefacere.

Daca aveti indoieli plecati in somn cu cererea de a vizita si vorbi cu fiintele din acest centru. Repetati experienta cateva nopti si apoi contemplati-va propria viata. Cei care sufera, au probleme, sunt bolnavi, aleg sa fie cu VECHIUL. In noile energii totul e posibil in LUMINA REGASIRII.

Harta lumii e deja alta. Romania este capitala NOULUI PAMANT si aici supraeurile unor OAMENI traduc vointa CENTRULUI GALACTIC. Romania are 9 chakre active si noul ei chip radiaza, hranind intreaga PLANETA. Au venit si vor mai sosi alte nationalitati atrasi de sentimentul de ACASA, FIRESC, FRUMUSETE, MINUNE, ENTUZIASM, DRAG. Unii nu stiu ce li se intampla insa ceva parca ii cheama in acest LOC.

Din aproape in aproape policienii vechi vor fi inlocuiti cu OAMENI care vor invia darurile stramosilor nostri. In Romania vom trai RAIURILE , fiecare in registrul lui de intelegere.

Sa ne oprim deocamdata Aici…….vor mai veni catre voi si alte mesaje…