Priviti piramida care sunteti cu varful inundat de lumina.Simtiti toate conexiunile dintre noi in IMPREUNA-UNUL. Imbratisati aceasta clipa, primiti-o, iubiti-o.

Omul din voi s-a trezit si cascada lui de inflorescente, inunda TOTUL.

Sunteti pregatiti pentru marea aliniere care va incepe pe 11 11 2011 si se va inchide pe 9 09 2016.Mentineti iubirea, linistea, frumusetea, calmul, minunea de a fi OM si Impreuna-UNUL.

Ati activat fiinta de lumina, ati deschis PORTILE SCHIMBARII. Configuratiile voastre energetice sunt armonioase si pot primi energiile de care aveti nevoie pentru Marele SALT.

Priviti cum ne tinem de mana si cum zambim. Toata galaxia este pregatita pentru acest eveniment. Primiti in IMPREUNA-UNUL, darurile noastre intregitoare.

Toate triunghiurile trezitoare-translatoare sunt active. Toate piramidele energetice ale tuturor planetelor  comunica intre ele si sustin noua retea, Galaxia este pregatita sa se mute pe un palier nou de fiintare.

Activati triunghiurile interplanetare. Deschideti triunghiurile galactice.

Traiti in Impreuna-Unul pentru a va bucura de tot ceea ce se intampla in ACUM.

Urmati Spirala Inaltarii transformand dezintegrarile in unitati de sens, Nu va opriti in intrebari De ce Eu? De ce Noi? Universul stie, Sufletul vostru CUNOASTE.

Corpul vostru de LUMINA va poarta care anumite situatii dezlegatoare de SENS catre anumiti OAMENI care va ajuta sa stabilizati frecventele.

Urmati dorurile, chemarile, intuitiile.

Fiti prezenti in urmatoarele trei porti de lumina : 27 10 2011, 3 11 2011, 7 11 2011, 8 11, 11 11, 28 11, 29 11, 23 11.  Emanati iubire, frumusete, zbor. Toate melodiile celestiene se vor auzi in sufletul vostru in Impreuna-UNUL.

Umpleti fiecare clipa cu bucuria de a fi si Marea Aliniere se va produce.

Civilizatia Om isi continua corespondenta cu voi prin toti cautatorii de sens ca re va ghideaza in aceste momente. Noi si alti frati de-ai nostri, va iubim si va imbratisam.

Codurile indumnezeirii voastre se deschid. FITI ceea ce ati ales sa FITI si Impreuna-UNUL.