Initiata in Templul lui Isis, Preotia lui Rama, Sf Graal, Sfera Initiala, Fii Domnului, Taina Unimii, Ordinul Sacru al lui Isus,  Maria Magdalena ne dezvaluie in bucuria acestor vremuri misiunea ei: deschizator al ciclului divinului feminin,  preoteasa, indrumator.

Desi prezenta ei mi-a inspirat multe scrieri niciodata nu i-am dedicat un articol sau mai multe. Acum ii simt chemarea mai puternica ca niciodata. In Templul Divinului Feminin, tainele

Mariei Magdalena se dezvaluie. Acestea sunt: Florile Cunoasterii, Dansul Spiralei, Taina frumusetii radiante, Bucuria de a fi, Raza Alba, Bratara de perle, Cele 14 porti ale Iubirii, Fuziunea Intima Extatica, Tineretea fara Batranete si multe triunghiuri trezitoare pe care as vrea sa vi le dezvalui intr-un atelier dedicat ei si feminitatii.

Ma simt boltita de energia ei si usor in ecranele sufletului vad cum 3 simboluri care arata ca niste flori mi se aseaza. Sunt cadourile ei in taina acestor vremuri pentru toate sufletele care inteleg ca o Trinitate suntem si Impreuna-Una.

In aerul alb care coboara peste petalele acestui scris revad propria-mi initiere in templul ei: in camera florilor am primit raza alba-florile cunoasterii si bucuria de a fi in camera cu bolti am primit taina frumusetii radiante-fuziunea intima extatica-tineretea fara batranete iar in camera perlelor am primit bratara de perle-portile iubirii si dansul spiralei.

Ii multumesc cu tot sufletul si stiu ca in dragul regasirii, ceeea ce ea a asezat in petalele sufletului este zbor, cantec, bucurie, plin.

Sfera care Suntem, straluceste!!!! In zorii Divinului Feminin, va invit sa va reamintiti Cine Sunteti si sa straluciti pe Bolta Intreaga!