Multe persoane mi-au spus ca s-au simtit minunat mergand la SFINXUL din BUCEGI, la COSTESTI, in RETEZAT, la SINCA VECHE, BOZIORU  si in alte locuri binecuvantate insa intorcandu-se in casuta lor,- au revenit la vechile nemultumiri, off-uri, neasezari care deschideau si bine stiutele dureri de spate, umeri, genunchi s.a.

Energiile Intregirii-Unimii-Impreuna suntem Unul  e de dorit sa fie activate in spatiul nostru de espresie tocmai pentru a permite noilor comportamente, interese, bucurii sa se aseze in noi. Nu e suficient  sa primim initieri pe NOUL PAMANT, SFERA INITIALA, SF GRAAL sau ENERGIILE KOGAYONULUI-PREOTIA LUI ZAMOLXE-TEMPLUL LUI UNU si sa nu le asezam in noua retea a casei noastre. Locul nostru ne cheama sa-l trezim, sfintim, ancoram in reteaua NOULUI PAMANT.

Mergand spre scoala in care grupul Melfior Rei si al Simonei Prasneanu sustin ateliere conective ,-pentru a darui initierea pe SF Graal,-  uitand strada si locul, am cerut indrumare ghizilor mei si am vazut pe locul cautat, o cruce de lumina. Am inteles inca o data ca in NOUA RETEA, casele sunt ALTFEL si ele comunica intre ele dar si cu OAMENII NOI, pentru a translata IMPREUNA.

Campul sinaptic al NOULUI PAMANT este format din FIGURI GEOMETRICE VII, EMITENTE, TRANSPORTATOARE DE SENS. NOUL OM comunica cu NOUL PAMANT si NOUL UNIVERS.

Reteaua noua este formata din borne de sens unite prin fire argintii, aurii, mov, albe prin care circula noile energii,-Oamenii putand comunica cu fratii nostrii din afara TERREI,- in acest camp de expresie.

Dupa cum spuneam si intr-un alt articol, casa mea nascuta pe locul unui schit care a ars si care s-a mutat fizic la cativa metri in fata, pastreaza in structurile ei aceasta informatie iar entitatile paznic care au grija de acest spatiu, mi-au comunicat de mai multe ori care este rostul meu in acest loc. Nu uitati ca orice locuinta comunica cu proprietarii sau chiriasii ei prin intuitie, coincidente binecuvantate, revelatii s.a.In ultimul vis pe care l-am avut, biserica din fata era retezata pana la jumatate iar vechii calugari ma rugau sa refac templul initial. Marturisesc ca doar lucrand cu reteaua NOULUI PAMANT, am reusit sa decriptez mesajele primite iar initierea pe care am primit-o in TEMPLUL lui UNU m-a ajutat sa ancorez noile energii in VECHEA CASA , ea devenind ACASA, acel taram binecuvantat in care sufletul meu imbratiseaza totul, se odihneste, iubeste, se aseaza, se contopeste, se inalta.

Mergand in reteaua Noului Pamant, de multe ori vad intersectii-piramide sau biserici-sfere de lumina, triunghiuri si alte figuri geometrice transportatoare de sens, interconectate care iti transmit diferite informatii.

Uneori casa veche nu s-a suprapus cu casa noua, sfera  de lumina sau o alta figura este deasupra teritoriului iar oamenii dinauntru traiesc si vechiul si noul,  zburatori dar si macinati de vechile pantere.

Ancorati NOILE ENERGII in VOI SI IN CASA VOASTRA si totul se va SCHIMBA. Pana si TEHNOLOGIILE DE LOB STANG sunt reconfigurate in NOUA RETEA astfel ca NOUL OM va urmari cat de curand emisiuni noi pe ECRANE NOI.

Dincolo de casuta care ne cheama, nu va uitati trupul care a retinut in incheieturile lui, reziduri emotionale si mentale care vor sa fie eliberate, bucati de trecut, regrete, resentimente care ne cer sa le asezam in NOI CADRE. Corpul nostru care isi are propria lui INTELIGENTA, ne invita sa-l rasfoim si sa-l conectam la NOILE VIBRATII.

Cunosc o singura maseoza pe care o recomand cu tot dragul celor ce vor sa-si alinieze si corpul fizic nu doar corpurile subtile la NOU.( Scrieti-mi si va voi da numarul ei de telefon)

Astfel NOUA CASA care devine in NOILE ENERGII, ACASA  se leaga de NOUL CORP FIZIC si TEMPLUL NOULUI PAMANT.

Va invit in martie-aprilie in ceainaria SERENDIPITY la atelierul conectiv intitulat Templul lui Unu si Noua Casa care isi propune sa activeze NOUA RETEA in apartamentul vostru, cartierul vostru, in Bucuresti si in Romania.

Pentru cei care vor sa inceapa de acum aceasta lucrare, asezati in voi NOILE ENERGII( prin initieri primite in SERENDIPITY, din locuri sacre sau de la cautatori de sens) si apoi spuneti mergand prin casuta voastra: Ancorez Aici si Acum, energiile Intregirii-Unimii-Impreuna suntem Unul. Chem toate entitatile de lumina care trebuie, vor si pot sa ma ajute sa activez in locuinta mea, reteaua NOULUI PAMANT.Cu Voia ta Dintru Inceput, deschid in  NOUA RETEA a CASEI MELE, daruri de iubire,armonie, frumusete, liniste, intelepciune, conectie, elevare. Aici si Acum Impreuna suntem UNU. Aici si Acum, sunt ACASA.