In ianuarie 2011 ne-am intalnit in formula exprimata de chakrele: 1-8-15 cu materialul, concretul, socialul, impamantarea, tangibilul dar si cu Templul lui Unu, cu energiile Intregirii, Unimii, Impreuna suntem Unul. Aici in acest acordaj am primit ingerasi, informatii, daruri si mai ales am simtit in aproape, taramul lui Acasa. In poarta zilei de 11, am ascensionat IMPREUNA si am nascut in auriul zorilor, NOUL BUCURESTI, NOUA ROMANIE-NOUL PAMANT. In februarie s-au ridicat la suprafata in formula 2-9-16, sensualitatile, depresiile insa POARTA cea mare s-a deschis si in ENERGIA GRAALULUI, NOI am transformat luptele noastre interioare in deschideri de sens, varfuri, salturi. Aceasta luna ne-a permis sa vedem lucrarea CERURILOR si sa intelegem inca o data ca  INCEPEM in alte energii, reconfigurati complet, mai rotunzi si mai frumosi ca niciodata. Dovada ca Initialul-Finalul si Noul Inceput isi dau mana este INTRAREA PE SCENA ENERGETICA A NOULUI UNIVERS a copiilor graalieni si a zamolxienilor. Acum sunt cu mult mai multi ca in alti ani si daca primii fac legatura intre planeta noastra si alte planete, universul nostru si alte universuri, galaxia noastra si alte galaxii, ei bine zamolxienieni deschid noua capitala a lumii, REGASITA DACIE, care va fi CENTRUL ACESTUI NOU PAMANT.

In martie, siguranta, relatiile, prieteniile, increderea vor fi puse la incercare insa pe sub  bolta lui 3-10-17 vor veni foarte multi ingerasi, se vor activa potente si inca o translatie se va face. In martie triunghiurile sacre ale Romaniei vor fi 100% active.

In aprilie, caldura, compasiunea, dragul vor da buzna peste sufletele noastre, eliminanand uscaciunea, acreala, atonia, apatia, oboseala, infloriind in triunghiul chakrelor 4-11-18, ceea ce am intuit, incercat dar n-am mentinut pana acum, IUBIREA. Intre poarta 4, 11 aprilie si poarta 5, 11 mai, unele lucruri se vor clatina in interiorul dar si in exteriorul nostru insa ramanand in PACE cu CREDINTA si DARUIRE, vom stabiliza acest triunghi NOUL BUCURESTI-NOUA ROMANIE-NOUL PAMANT.

(Harta noua a capitalei noastre e completa, ea se va dezvalui cat de curand ochilor nostri treziti. )

Mai este o luna de incheietura la fel ca februarie, septembrie, noiembrie si ea deschide porti ale subconstientului individual si colectiv, dand voie, vechilor pantere sa FIE VIZIBILE. In sarutul acestor noi vremuri, vom sti insa sa transformam balaurii in printese cu foarte putina suferinta sau deloc.Ramaneti in IUBIRE  si ATAT. Conectati-va la bucuria de a fi IMPREUNA cu multe civilizatii care sunt prezente ACUM SI AICI, frati ai nostri care ne ajuta in fiecare clipa sa lasam in urma, frici, nelinisti, griji si sa intram in FRECVENTELE INCREDERII, IERTARII, BUCURIEI, INTELEPCIUNII, PACII, FRUMUSETII, REGASIRII.Conectati-va la MINUNEA ACESTOR VREMURI si NOUL SE VA NASTE IN NOI.

Unii vor alege frica si pentru ei VECHIUL va fi realitatea, altii vor alege NOUL si vor vedea doar expresii ale divinului in tot ceea ce este in jurul lor.

In 11 11 2011 posibil sa fie MAREA TRANSLATIE, MARELE SALT de INTELEGERE. Pregatiti-va in poarta fiecarei zile de 11 a fiecarei luni si vom fi IMPREUNA-UNUL.

Triunghiurile Translationale Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant prin care vin copiii graalieni, Preotia lui Zamolxe-Sfinxul si Energiile Kogayonului-Templul lui Unu prin care vin zamolxienii si Intregirea-Unimea-Impreuna suntem UNUL prin care se naste NOUL OM sunt 100% active in spatiul romanesc.

Accesati-le si va veti vindeca, aseza, inalta in NOILE ENERGII.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!