“Materializarile in reteaua Noului Pamant se fac doar in triunghiurile trezitoare-translatoare: iubire-credinta-voia divina, liniste-frumusete-fericire, spor-voia divina-intelepciune, creativitate-voia divina-intelepciune, bucurie-cunoastere-voia divina, recunostiinta-credinta-bucurie s.a.

Triunghiurile limitative in care am obtinut mici sau mare avantaje nu mai au putere in Campul Sinaptic al Noului Pamant. Ele sunt ca niste trabantele care nu mai pot circula pe drumurile noi.

Incercati sa asezati un proiect de suflet intr-un triunghi trezitor si veti vedea cum DEVINE. Deasemenea construiti triunghiuri din oameni care pot sustine o afirmatie, un gand revelator, un entuziasm si veti vedea cum fiecare va veni cu darul lui, materializand.

Atentie sa nu introduceti in TRIUNGHIUL DE LUMINA, persoane care au intentii meschine, pitice, negre si care pot mototoli prin parametrii lor, IDEEA.

Numai motivatia spirituala poate sustine ca principal combustibil divin, proiectele din reteau NOULUI PAMANT.

Va invit acum sa  deschidem impreuna ECUATIA MATERIALIZARII:

Prima, POARTA IERTARII e o chemare a sufletului care nu poate purta mesajele noastre in viitor cu noroiul resentimentelor, furiei, supararii, cu vartejul deznadejdii si alte neasezari care interfereaza cu noua energie a materializarii. Eliberand aceste poveri vom vedea POARTA IUBIRII unde ne vom imbratisa si vom mangaia TOTUL ….cu dragul cel Mare, apropiati, contopiti, UNUL. Putem sa ne oprim mai mult aici si sa simtim cum rauri de frumusete ne umplu tot interiorul, largindu-l, alintandu-l, coplesindu-l. Iubirea e o taina si ea ni se poate deschide doar iertand, intelegand, pasind in lumina.

Dupa ce ati iertat si v-ati intalnit cu ingerii iubirii, in varstele sufletului-veti vedea POARTA DARURILOR. Aici incepeti prin a oferi fiecarui om drag si nedrag de langa voi cate ceva din zestrea voastra cereasca: intelepciune, credinta, putinta, frumusete, vointa sau altceva din ceea ce simtiti. Nu uitati sa priviti la NOUA ROMANIE si NOUL PAMANT si sa lasati si aici tot ceea ce ingerasii vostri va pun in gand si simtire, pentru a face darul complet.

Dupa ce ati daruit cu bucurie si dragoste, puteti sa cereti tot ceea ce simtiti ca este important pentru elevarea voastra: frumusete, fericire, liniste, elan, bucurie, spor, profesie s.a.

Abia dupa ce ati trecut de aceasta poarta veti simti ca accesati  in reteaua NOULUI PAMANT,  FRECVENTA MATERIALIZARII.

Ajungand in acest punct al meditatiei cu aceste porti deschise in voi, veti vedea mai mult decat mintea voastra a desenat la inceputul calatoriei….El, VIITORUL DORIT, se va configura din aproape in aproape cu fiecare constientizare eliberatoare, revelandu-se sufletului in energiile iubirii, intregirii, unimii.

Trecand prin aceste bai de sens, rescriem viitorul nostru, al tarii, al planetei si astfel in ACUM suntem TOTUL si IMPREUNA-UNUL!

In luna iunie, energiile materializarii ne vor ajuta sa aducem in ACUM, proiecte de suflet care vin catre noi ca o CHEMARE. “

Va asteptam in SERENDIPITY pe 29 iunie, sa  accesam FRECVENTA MATERIALIZARII!