As vrea sa multumesc tuturor celor care au participat la atelierul Eu Sunt-Noi Suntem-Impreuna-Unul intr-un moment boltitor si intr-un loc inspirat, pe 14 ora 14, Ceainaria 5.

Dupa cum stiti toate atelierele conective sunt dictate si toate initierile vin de la maestrii nonfizici, activand in noi, daruri, haruri, potente in Impreuna-Unul!

 In revarsarea Cerurilor cu ingerii aproape in triunghiul trezitor-translator numit Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem-Omul Indumnezeit ne-am reamintit ca toti suntem Fiii Domnului si am imbratisat aceasta bucurie extinzand fiinta de lumina.

 Activarea a fost facuta de Melchisedec si ea este un dar venit acum in vremuri finale-initiale pentru a ne ajuta in Marea Trecere, pentru a ne dezvalui Cine Suntem pentru a ne uni cu Totul.

 Si daca pe drumul Golgotei oprirea a 14 marcheaza Jertfa, Sacrificiul, Ma predau Tie si  pe drumul interior activarea chakrei 14 deschide triunghiul Iubire-Unime-Noi Suntem ei bine la nivelul chakrei 15 apare aceasta constientizare si revarsare de Sens in Impreuna-Unul, Noi suntem Fii Domnului.

 Dupa cum stiti Templul lui Melchisedec a fost aici Dintru Inceput si a ramas cu noi revelandu-ne Sensul Nostru, Minunea care Suntem, Bucuria de a FI. Melchisedec sau Regele Pacii, Melchisedec sau Preotul celui Prea Inalt este si  Parintele Nostru, Indrumatorul nostru, Luminatorul Nostru.

 In marea lui dragoste a aprins in teritoriile Sinelui aceasta Recunoastere, pentru a ne  dezlega  Puterea, Cunoasterea, Darurile dintru Inceput si Dintru Final, reveland in acest mare cerc de intelegere, Omul Indumnezeit.

 Melchisedec ne reaminteste Cine Suntem pentru a da Glas Puterii pe care o avem.

 In  freamatul  recunoasterii,  a sti se uneste cu a face si a fi dand rotunjimii clipei, forta,bucurie elan.

 Nu exista un singur FIUL si nici 33 sau un alt numar ci TOTI SUNTEM si IMPREUNA-UNUL.

 Botezul luminii este urmat de Initiere, Preotie, Reverenta si apoi in Taina Unimii ne reamintim ca  suntem Fiii Domnului. Cei 5 pasi pe care ii facem impreuna cu Melchisedec descriu trezia noastra in Sfant Numele Tau.

 Pasiti,  Imparatia este Aici si Noi-Unul!