Daca va propuneti sa fie o echipa-triunghi atunci aprindeti 3 lumanari pentru X, Y, Z pe care poate nu-i cunoasteti si rugati 3 entitati de lumina sa spunem Maria Magdalena, Isus, Sara’h sa va ajute sa gasiti 3 oameni frumosi care sa sustina  proiectul visat. Odata ideea consacrata si mangaiata cu post, rugaciune, meditatie, contemplatie, drag, sinceritate si mai ales energia lui Faca-Se  Voia Ta, ea va prinde contur intr-o ecuatie poate neobisnuita, poate altfel dar care are sustinere divina si care va functiona minunat.

Incercati sa simtiti mirosul ideii si sa vedeti daca el este compatibil cu mirosul oamenilor care participa la proiect. Daca acestea doua va fac sufletul sa zburde sau vi-l umplu cu bucurie, liniste, iubire, atunci ecuatia va functiona pentru ca ea corespunde arhistrategiei de lumina.

De fapt nu noi alegem un proiect ci proiectul ne alege pe noi, altfel spus ne este transmis din reteaua Noului Pamant si tot el  aduce in ecuatie, fiinte care au merite pentru a-l materializa.

Dupa cum stiti la orice farfurie cu miere trag si multe musculite, de aceea este bine ca triunghiul de oameni si ideea sa fie sustinute de entitati de lumina care va vor transmite constant informatiile si energiile necesare constructiei pe care ati vizualizat-o.

Daca in ecuatia umana pe care ati intuit-o una din persoane, nu are o motivatie spirituala puternica si nici iubire pentru proiect,- e foarte posibil ca realitatea sa intarzie, apar  dificultati si intrebari ceea ce e de dorit sa nu va nelinisteasca ci doar sa va ajute sa intelegeti ca triunghiul sufera, o anumita tema e de dorit sa fie integrata de un participant sau de toti. Detasati-va de idee si cautati in lumina, raspunsuri.

Noul Pamant nu naste decat proiecte de suflet, realitati pictate cu multa iubire,  drag, liniste, impacare.

Nu puteti genera o constructie de durata decat daca puneti la baza ideii cele mai frumoase lucruri din dvs.

In lumina orice proiect care ii ajuta pe Oameni sa eleveze are o geometrie proprie, frumoasa, armonioasa care comunica in retea nu doar cu cei implicati direct ci cu toata tara, planeta, universul.

In vers divin, proiectele noastre ne activeaza energiile Intregirii-Unimii-Impreuna suntem UNUL. Ele ne ajuta sa mentinem frecventele NOULUI PAMANT si sa trecem prin PORTI DE LUMINA.

Ele deschid fortele noastre ascunse unind in bucurie,  potentialul cu manifestul.

Primiti aceste binecuvantari cu recunostiinta si creste-ti-le in spatiul vostru sacru.