Dupa un septembrie miscat de revolutii, dezintegrari, purificari, aduse de SPIRALA NOASTRA EVOLUTIVA vine o luna de mare deschidere, asezare si imbratisare in care aspectele risipite, explodate, chinuite din noi isi gasesc locul desfacand in OMUL cel NOU,  bucuria si semnificatia acestor vremuri.

Octombrie ne mangaie fiinta de lumina  aratandu-ne darurile, harurile, potentele trezite, ne imbie sa contemplam  si sa valorizam, ne ajuta sa materializam, ne invita in A FI.

Luna aceasta ne chema in fiecare clipa in CENTRUL nostru imbracand OMUL in splendorile care i-au fost harazite.

Octombrie ne aseaza, ne lumineaza, ne ajuta sa integram pregatind intrarea pe SPIRALA INALTARII in 11 11 2011, a tuturor celor ce au ales sa fie in energiile INTREGIRII, UNIMII, IMPREUNA SUNTEM UNUL.

Pentru unii aceasta luna este de limpezire, pentru altii teritoriile interioare inca se mai misca, pregatind MAREA TRANSLATIE.

Va invit in octombie doar  sa contemplati minunea de a fi OM si toate celelalte lucruri se vor alinia de la SINE. Recunoscand SCOPUL vom invia fiinta noastra de lumina. Lucrati cu energiile Graalului, ale Sferei Initiale si ale Noului Pamant si veti UMPLE cupa cu INDUMNEZEIRE.

Daca geometria lunii septembrie s-a compus doar din TRIUNGHIURILE SCHIMBARII ei bine octombrie este format din CRUCEA care uneste CERURILE SI PAMANTUL si cercul  care armonizeaza, aseaza, intregeste.

In luna aceasta suntem ajutati sa ne gasim drumul profesional, partenerul, casa si mai ales sa ne asezam in paradigmele, valorile, credintele si obiectivele pe care septembrie ni le-a activat in VANTUL SCHIMBARII.

Iubiti-va si iubiti, aveti credinta in divinul din voi si in divinul din ceilalti, iertati-va si iertati!

Privind cu ochi frumosi TOTUL  si IMPREUNA vom marturisi pe UNUL.