Orice constientizare transformatoare, orice insight care aliniaza structurile, o conceptie sanatoasa, o intentie potentatoare, valorile sufletesti si spirituale cascadate constant, triunghiurile trezitoare, faptele bune, participarea cu tot sufletul la tainele ortodoxiei, sfintele liturghii, consacrarea  lumanarilor, spovedania si impartasania, postul, calatoriile in locuri sacre, initierile pe lumina, toate sentimentele asezatoare: iubirea, pacea, implinirea, bucuria, drag-ul, iertarea si orice lucrare divina reprezinta merite in BANCA DIVINA.

Incercati sa va aliniati cu fiecare gand la MARELE SENS si veti primi binecuvantarea cerurilor. Corpul vostru fizic se va innaripa, sufletul vostru va zburda, jumatatea netrezita va recunoaste cantecul initial.Veti sti astfel ca faptura voastra in taina alinierii a primit o felie de lumina si astfel portile zilei se vor deschide mult mai usor. Exista un magic opener  pentru fiecare om, situatie, conflict, experienta, clipa. Accesul la el se face insa pe Merite.

A fi sincron cu VOIA DIVINA, inseamna a fi  prezent in corpul tau de lumina si conectat la MISIUNEA TA.Incercati seara sa va faceti iertarile fata de toate situatiile si oamenii pe care i-ati intalnit peste zi, astfel: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut constient si inconstient fata de orice sistem viu.

Aceasta eliberare va reaseza teritoriile voastre interioare in legile divine, ingerasii se vor intoarce in structuri si cu “ mai multa benzina divina” veti  urca in inaltimi  legand  bornele de sens ale vietii. Nu lasati nici o zi  nemanagaiata de iubire si iertare. Si daca o stare nepotrivita v-a oprit atunci, recuperati la sfarsitul zilei , pe aripa inserarii.

Deasemenea zambetul oferit fara conditii si orice dar facut cu sufletul fara a fi tangibil neaparat, este un MERIT. Daca in metrou va imbratisati semenii, cardul vostru divin s-a marit. Daca pe strada  lasati un gand frumos , contul vostru ceresc, a crescut. Nu uitati  deseamenea ca sunteti angajat dar si dat afara doar de DOAMNE DOAMNE si daca aveti merite el va va ajuta sa atrageti cea mai grozava oportunitate de dezvoltare umana si profesionala.

In graiul CERURILOR, noi suntem UNUL si in TOT le avem pe TOATE. E de dorit doar sa stim ca SUNTEM.