Acum multi ani, respiram si traiam in versuri, eram pasionata de pictura, ii admiram pe poeti, scriitori, pictori, veneram casta artistilor. Pana cand intr-o zi, am pus degetele de lumina pe o carte si sufletul mi s-a chircit, tot corpul meu emotional a fost scurtcircuitat de agresivitate, frica, ura ….am tipat interior….si m-am trezit !

In valul de intelegere care imi aseza faptura, am realizat ca nu toate scrierile vin din lumina, nu toata pictura e din UNUL !

Puneam apoi mana pe o fraza si imi dadeam seama daca persoana emitea din centrul fiintei ei in limbajul primordial al geometriei sacre sau daca mintea ei inabusita de informatii si orgoliu e cea care deseneaza o carte, prinde un tablou, elibereaza …in rame imense…..NIMICURI TERESTRE FARA VLAGA fara zvac,un ghem de serpisori….care nu asezau ci destabilizau, cititorii, admiratorii, naivii !

Nu stiu daca v-ati intrebat cate tablouri va urca cu adevarat la ceruri ? cate poezii vindeca ? cate scrieri ne inalta ? Poate da, poate nu….

In textura energetica a fiecarei fraze se afla, orizontale, verticale, triunghiuri, patrate, sfere, spirale. Sufletul stie cum sa le decodeze oferindu-ne astfel acces la culisele CREATIEI.

Numai in triunghiul smereniei-iubirii-intelepciunii se poate naste, POVESTEA, POEZIA, TABLOUL.

Poarta INSPIRATIEI o poate deschide si un orgolios si un vrednic insa TAMADUIREA, ASEZAREA, INALTAREA o poate face doar UNUL !

Puneti pe suflet orice text si veti sti de unde vine si incotro va poate duce !

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL !