Locurile ma aleg, eu doar urmez chemarea astfel ca primind in pliul sufletului soapta acestei insule, mi-am luat familia si am imbratisat povestea ce va urma.

Odata cu calatoria din iunie 2012 in Corfu pe harta noastra a aterizat si posibilitatea de a merge  in septembrie in Cipru….insa ori de cate ori ma conectam la aceasta a doua insula, ceva in mine se strangea. M-am uitat in configuratia geometrica a locurilor si am vazut urmatorul lucru….Corfu e descris astfel…un cerc in centru si de jur imprejur 12 triunghiuri imbracate la randul lor de inca 2 cercuri. O poveste frumoasa in care noi urma sa ancoram 12 energii pentru ca aceasta insula sa-si recapete stralucirea initiala…Cipru? E format din 18 triunghiuri din care doar 3 lumineaza, configuratia este rupta, Contractul Spiritual al acestei insule e de dorit sa fie innoit.

 

Probabil va intrebati de ce Corfu ar avea nevoie de ajutorul nostru cand insula este considerata una dintre cele mai frumoase iar turistii se grabesc sa o mangaie cu prezenta lor. Sincer? Am gasit un spatiu in potential minunat insa in manifest plin de tristete, uscaciune, mirosuri urate, lacomie, resemnare, separare, o insula desvrajita in care apusul de soare e imbracat intr-o plasa de tantari, tavernele asteapta insa nu atrag, viul a secat, ceva a murit, centrul acestei lumi era real afectat.

Desi am aterizat intr-o locatie de trei stele, printre primele lucruri care mi-au invadat porii sufletului au fost igrasia, miasmele, incompletul, neatentia, praful, vechiul. Insa pe cerul meu interior stralucea aceea configuratie pe care o vazusem in Contractul spiritual al Insulei si care ma chemase, sa o anim.

Fiecare om este o retea si fiecare grup o configuratie geometrica care isi are rostul sau pe Noul Pamant.

Inainte de plecare am vazut ca micul nostru grup descrie 12 triunghiuri si ca fiecare combinatie de 3 va avea lucrarea sa energetica in reteaua acestei insule.

Calatoria noastra a inceput cu un Apus de Soare pe Mare in Tesalonik…. un acordaj pe care Ra ni l-a daruit pentru a gasi mai lesne rostul acestui pelerinaj si a folosi potentele activate in aceasta minunata lucrare energetica. Apoi am ajuns in Corfu dupa ce am primit imbratisarea Marii, Cerului si a Sf Spiridon.Tot drumul a fost presarat cu semne, bucurii intregitoare, coincidente, binecuvantari.

Pe usa vilei Tasos ne-a intampinat un corn al abundentei iar in centrul ansamblului, o apa frumoasa bordata cu flori. Contemplatie, drag, impletire. Natura si varfurile noastre deseneaza atat de multe lucruri intregitoare. Apoi au venit nespusele si tanguiala lor.

Ceea ce m-a coplesit in frumusetea dintru Inceput a acestei insule este valsul Muntilor cu Soarele si Marea deschiderea sub forma de Cupa a plajelor, florile pline de mirosuri si culoare, feliile intregi de iarba nefardata si caii pascand, golfuletele pictate in turcoaz, pietrele cuvantatoare, salbaticia si rodnicia pamantului, spiralele-drumuri pe care le faceai de la baza spre varful insulei si invers. O gradina cu Sensuri insa ceva din insasi Centrul lucrurilor parca lipsea…..

Prima poarta avea sa o incerce Sarra caci ea este un deschizator de drumuri, un conector, cea care sfasie vechiul si ajuta sufletul sa vada lucrurile intr-o alta lumina. Era duminica totul radia iar micuta zburda peste tot largind parca spatiul extinzandu-l, alintandu-l, innobilandu-l.

Deodata am auzit un tipat si am vazut poarta imensa prabusita peste Sarra. Ne-am repezit cu totii, micuta era speriata si plangea, ceva la picior parea a fi o rana, totul parca incremenise, se comprimase, se oprise. Nu eram agitata, stiam ca nu e grav, i-am linistit pe cei din jur inclusiv proprietarul insa peste mine plutea intrebarea…….De ce prima poarta se deschide cu tipat?Mi-am facut iertarile fata de loc, am botezat spatiul cu lumina si apoi am inceput sa ancorez cele 12 energii. Am inteles un pic mai tarziu ca Sarra m-a trezit pe mine din micul comfort al vacantei, pe proprietar din inertia, laissez-faire-ismul si neatentia lui si pe noi toti din lenea nelucratoare care ne invaluie atunci cand ne aflam intr-o calatorie. Si deodata triunghiurile noastre de lumina au inceput sa lucreze ca niste motoroase starnite de trezie, bucurie de a fi, intregire.

A doua zi pe Sarra nu o mai durea piciorul iar noi eram fosnitori in lucrarea boltitoare. Incet incet, configuratia geometrica a insulei se refacea si din aproape in aproape, noi sensuri se asezau pe harta noastra.

Curgand pe apele sejurului, Sarra ne arata sferele frumoase care ii apareau iar Stefan oferea scrisorele pline de iubire.

Nici un tinut nu este singur sau izolat chiar daca vorbim de o insula ci isi are sensul si locul sau intr-o anumita configuratie energetica si spirituala. Corfu este legat de Ramania si Croatia iar in reteaua Noului Pamant abia acum acest triunghi rodeste. Ceea ce am observat la aceste trei locuri este faptul ca fiecare in configuratia proprie are cercul in mijloc si apoi vin cele 12 triunghiuri iar activarea sferei care sunt se face numai atunci cand acest triunghi de lumina, straluceste.

Poate nu v-ati gandit ca locurile vorbesc intre ele ca si oamenii si ca geometria sacra e limbajul pe care il prefera insa daca ar fi sa va uitati doar la semnele care vin catre voi ati observa cat de puternic este triunghiul Reamintire-Recunoastere de Sine-Sfera care Suntem si de aici cat de multe lucruri stralucesc in Noi-Unul.