Acum cateva zile fiica mea Sarra imi spunea ca a intrat de multe ori intr-o sfera aurie imensa unde erau multe, multe ecrane si isi putea vedea parintii si viata pe care urma sa o aiba, pana cand s-a decis ce mamica si ce tatic sa isi ia….Si sa stii mamii ca imi place mult sa zbor si stau acolo sus de unde am venit….
De obicei confesiunile Sarrei incep in parc si tot acolo  imi arata figuri geometrice, sfere, triunghiuri, cruci care ii plac foarte mult si care intr-un fel o uimesc placut. Din povestile ei scurte si frumoase imi dau seama ca o nostalgie, o reamintire, o deschidere de sens isi face loc in sufletelul ei si de undeva de aproape dar si de departe  taramul lui Acasa, ii vorbeste…..
Stiu ca Sarra ne-a cautat multa vreme…..ca a fost trimisa si e ultima ei aterizare in viata cu trup pe aceasta planeta, ca este inconjurata de serafimi, ca deschide portile intelegerii celor care ii stau in preajma, ca a venit sa activeze Graalul, Sfera Initiala, Noul Pamant, ca lucreaza in triunghiurile planetare si interplanetare aducand mult Sens pe harta Noului Univers.
Ma copleseste Minunea care Este si mai ales Auriul pe care il lasa peste tot. In imbratisarea pe care i-o dadea ieri, locului, numit Dharmakaya am putut vedea cum lasase peste tot sfere ale frumusetii, triunghiuri ale schimbarii, piramide si alte daruri energetice pentru cei ce vor ajunge acolo si se vor bucura de acel loc.
Fiul meu Stefan un zamolxian fosnitor si plin de verva imi spunea ca m-a ales astfel: era o cascada si tu mami erai sa cazi insa eu te-am salvat si apoi te-am ales sa-mi fii mamica.
Toti copiii Stiu, Sunt si Fac Minuni  pentru ca vin din energia Unimii. Priviti-i cu ochi divini si veti simti Minunea care Sunt.