Un bun prieten imi spunea aseara ca acordajele nu te ajuta sa obtii iluminarea.Dar oare ….unde a fost Isus de la varsta de 12 ani pana la 30 ?In scoli initiatice.

Nu exista o ecuatie divina care sa adune mai multe bai de lumina si apoi sa puna egal iar rezultatul sa fie eliberarea.

Sa nu uitam:pana la indumnezeire e de dorit sa activam OMUL, SFANTUL, INGERUL.

In procesul de vindecare e minunat sa facem bai de lumina ( cu ajutorul ortodoxiei, reiki-ului, infoenergeticii, depinde ce cale am ales) pentru ca emotiile sunt ca niste cai naravasi care pot devasta, chinui, mototoli teritoriile interioare, gandurile noastre sunt deasemenea topaite si dezordonate….Cum asezam aceste lucruri?Cum aliniem aceste corpuri?

Seara nu va spalati cu apa inainte de a va culca? Numai trupul fizic are nevoie de curatare? Sufletul credeti ca nu are nevoie de bai de sens care sa-l ajute sa se vindece?

Numesc acordaj la marea simfonie divina, orice constientizare transformatoare, orice salt de intelegere, orice intalnire cu cerurile, orice aliniere de sens.

Eu nu pledez pentru a colectiona initieri cu intentia de a avea cat mai multi epoleti, medalii de aratat celorlalti. Aceasta intentie va poate ucide zborul.

Initierea te cheama ca si o calatorie intr-un loc sacru. E vocea interioara care insaileaza in tine firul divin. O auzi si stii.

Si sfintii si apostolii au primit initieri fie ca erau in pustie nevoindu-se fie ca erau in templu. Le poti primi de la maestri destrupati sau de la maestri intrupati.

Viata e si ea un INVATATOR si multi dintre noi am ales sa fim receptivi la temele pe care Universul ni le da. A fi prezent adica acordat cu toate structurile la taina clipei este tot o baie de lumina. Sufletul si spiritul nostru stiu ca stapani ai casei de ce avem nevoie ca sa crestem.Sa-i ascultam si vom FI.

Fiecare om are in structuri cai/ modalitati/ instrumente specifice de elevare. Cum le activam? In bai de lumina.

In vremurile acestea speciale cand e de dorit sa ne facem nu doar temele personale ci si pe cele familiale, ale tarii si planetei noastre ca sa urcam cu totii la un etaj mai frumos de fiintare, valsul care ma cheama cel mai mult este cu CERURILE. In versul lui ma intorc ACASA, sufletul mi se umple de bucuria regasirii, de frumusete, iubire, pace si in ploaia de sens, vad si simt cand Dumnezeu ingaduie, ce e de dorit sa fac ca sa implinesc misiunea care mi-a fost data.

Trecand prin foarte multe seminarii, training-uri, internship-uri, studii de toate tipurile care nu mi-au adus decat informatii pitice ce nu m-au putut ajuta in momente de muchie( cand frica te invadeaza, cand panica te paralizeaza, cand pur si simplu uiti ce sa faci) am inteles ca nu astfel imi pot activa intregul potential,( mintea mea poate a fost hranita insa sufletul ba)ci prin initieri.

Cand am ales sa fac REIKI si sa ma apropii de ortodoxie cu iubire si tandrete, am inceput sa ma descoper: mi s-a dat acces la daruri, am atins altfel viata, am intuit si integrat rostul experientelor mele, am primit ajutoare de lumina in structuri ca sa pot ierta, iubi, ca sa pot cunoaste linistea, frumusetea, armonia, bucuria, am aflat care imi este misiunea, am fost ajutata sa daruiesc, mi-am cunoscut trecutul indepartat, am accesat anumite viitoruri, am deschis pe scurt cateva porti pe drumul elevarii mele. Imi amintesc acum discutia pe care am avut-o cu Doamne Doamne inainte de initierea pe SF Graal. Il intrebam de ce a activat prin mine aceasta taina? De ce un om mic, pacatos, a primit un asemenea dar? Mi-a raspuns ca prin noi, cautatorii de sens, pot CERURILE sa raspandeasca lumina. Biserica ar fi ascuns aceaste lucruri, le-ar fi sigilat, nu le-ar fi dat celorlalti. Initierea in Sf Graal a primit-o Maria Magdalena in acele vremuri si prin ea a ajuns la mine acum pentru a trezi, aseza, intregi si inalta OMUL!

Toti suntem plini de daruri. Toti suntem frumosi, iubitori, darnici, frematatori in potential. Ce ne opreste sa fim si in manifest?

………………………………………………………………………………………….

La cat mai multe bai de lumina!