Chemati la ALUNIS( langa BUZAU) in spatiul de conexiune cu cele sase civilizatii care ne ajuta sa translatam, noi-unul, o constelatie compusa din 12 oameni cu misiune comuna in aceasta POARTA,- am imbratisat fiecare clipa, felie de soare, pas…. si in valsul cu muntele, ne-am vazut varfurile si le-am sarutat, am  privit si am zambit, am boltit si am dansat, limpezind TOTUL decupand VIATA, INALTAND.

Natura curata, dezleaga, hraneste. Ea desface in tine,  FRUMOSUL, VIUL, ADEVARUL.

Am stiut cand am intrat in AGATONUL VECHI ca primul pas al civilizatiei noastre aici a FOST. Un templu rotund cu trei altare  ne-a intampinat si in deschiderea sufletului trei entitati de lumina, ne-au amintit ROSTUL NOSTRU AICI. In cercul intelegerii, cei prezenti au descris un triunghi si in adancimea clipei, crucea a unit in taina pamantul si cerurile din NOI in IMPREUNA-UNUL.

Cat de frumos am fost intampinati de POARTA aceasta DINTRE LUMI.

Apoi am curs, desfacuti si frumosi spre AGATONUL NOU, unde 3 energii ne-au limpezit, asezat, aliniat. Aici TOTUL avea alte culori si intentiile parca prindeau rod si realitate. Cununi de lumini, inele si flori am primit iar in tabloul comun, multi ingeri au venit, sa implineasca VERSUL.

PAMANT VECHI-PAMANT NOU si CALEA CATRE DUMNEZEU asa putem traduce aceasta ecuatie spatiala, AGATONUL  VECHI-AGATONUL NOU-VARFUL TURTUDUI.

Am plecat cu SOARELE in suflet cautand PUNCTUL ATEMPORAL, BORNA DE SENS, LOCUL DE TRANSLATARE. Ceva din noi, ca o chemare a adancurilor, stia, accepta, simtea ca foarte aproape este insasi EA POARTA CATRE ALTE LUMI, VARFUL, MARELE SENS.

L-am gasit si in mare bucurie, contemplatie, drag am simtit taramul lui ACASA. Aici verbul s-a deschis si toti am primit din darurile ASCENSIUNII. Ancorati acest moment in sufletul vostru si retraiti-l in fiecare zi de 11 a fiecarei luni si mai ales in 11 11 2011 ( cei ce ati fost si cei ce vi-l amintiti).

A fost coplesitoare aceasta reintalnire in triunghiul care uneste INCEPUTURILE, CEEA CE ESTE si IMPREUNA-UNUL. Spirala aurie ne-a prins pe toti in vals, aducand in APROAPE, fructele acestor VREMURI. Apoi lumina a coborat pana la baza muntelui umpland si Valea. De acum comorile spirituale ale acestui spatiu vor fi vizibile pentru foarte multi. Vechiul Pamant si Noul Pamant se intalnesc  in UNUL care isi are capitala AICI, in acest loc sfant.

As vrea sa multumesc tuturor lucratorilor in lumina care ne-au urmat in acest pelerinaj, ghidului nostru conectiv si omului de munte care transmite prin toti porii, maretia si coplesitorul acestui spatiu, DIANA GAVRILA, gazdelor noastre primitoare si inspirate, BOGDAN si IRINA de la CASA CU TEI si nu in ultimul rand fiului meu, STEFAN care la varsta de 2 ani 10 luni, mergand spre VARFUL TURTUDUI a exprimat atat de firesc, nelimitarea OMULUI.