In aceasta zi Zamolxienii, Graalienii, Ramanezii  ancoreaza in in reteaua Ramaniei 12 energii, 12 daruri care pleaca odata cu Spirala Marii Schimbari in toate triunghiurile trezitoare-translatoare ale Noului Pamant.

Este un moment in care putem sa ne inchidem cu usurinta temele de acum sau de altadata, este o poarta in care ne putem inmulti darurile, harurile, potentele in energia lui Impreuna-Unul, este o deschidere de sens in care Sfera care Suntem straluceste.

Va invit sa imbratisati Planeta, Tara, Orasul, pe Ceilalti, pe Voi marturisind in taina acestor vremuri, energia lui Unu.

Traducerea energetica a acestei date  12 12 2012 este: Energia celei de-a doua veniri este aici si Noi-Una. In Taina Unimii marturisim Trinitatea care Suntem, Cu totii suntem Fii Domnului!, Aici si Acum Sfera care Suntem ne vorbeste! Suntem Oameni si Fii ai Domnului!

Acest varf energetic inchide triunghiul descris de 10 10 2010 si 11 11 2011. In centrul lui ca punct radiant se afla 22 12 2012.

Daca ne uitam pe harta energetica vom vedea ca aceasta configuratie straluceste intr-o sfera care este legata prin fire de lumina de alte sfere si care impreuna descriu un cerc.

Ne-am reintregit si Impreuna suntem Una ne spun aceste geometrii!

O noua lume tasneste din rasaritul acestor aripi si pe bolta ei configuratia geometrica a Ramaniei arata astfel: o sfera bleo auriu alba care contine 144 de triunghiuri ale schimbarii emitente. Aceste porti si-au inceput activitatea cu 12 ani in urma devenind  in Acum culoare de comunicare cu alte planete, alte universuri marturind in taina regasirii, energia lui UNU.

Cu siguranta va amintiti de cubul in culori cu care v-ati jucat de multe ori cand erati copiii. Ei bine imaginati-va o sfera radianta, emitenta in care piesele s-au asezat si care functioneaza ca un decodor dar si amplificator in reteaua Noului Pamant. Aceasta este Ramania fiica Soarelui care incepe ACUM sa Straluceasca!

Triunghiul care deschide Ciclul Divinului Feminin este cel al Noilor Copiii, Graalienii, Zamolxienii, Ramanezii. Ei fac Trecerea marturisind in taina Unimii, Trinitatea care Suntem.

Mult timp nu ne-am simtit confortabil sa vorbim despre Isus-Maria Magdalena-Sarra insa iata  Sf Graal s-a activat in aceasta configuratie dezvaluind prin  fiica si mama,  Marea Trecere.

Imbratisati tatal, mama, fiul-fiica interioara. Familia divina traieste in noi. Suntem Impreuna-Una si recunoastem aceste aspecte al fiintarii noastre in lumina.

In Gratia acestor vremuri Sarrele neâîdeschid portile intelegerii, zamolxienii ne aseaza in noile paradigme, ramanezii ne ajuta sa stralucim ca niste SORI.

Cati maestrii prezideaza intrarea in NOUL CICLU!!!

In templul Unimii, familiile de lumina isi dau mana, nascand in Impreuna, o lume a iubirii, a frumusetii radiante, caldurii, compasiunii, bucuriei de a fi, linistii, intelegerii, blandetii, deschiderii catre tot si toate. Dupa versul dreptatii, rigurozitatii, disciplinei, fortei prin FIU-FIICA in energia celei de-a doua veniri renaste SFERA CARE SUNTEM si cu ea darurile, cunoasterea, puterea DINTRU INCEPUT, DE ALTADATA, DIN ACUM.

Sufletul acestei planete ne dezvaluie in ACUM prin Maria Magdalena, Sarra, Isis, Quan Inn, Maica ca toate aceste aspecte sunt in noi, e vremea sa le recunoastem si sa le imbratisam in bucuria de a fi Impreuna-Una!

Va invit la OMRA, Occidentului 11, pe 12 12 2012 la ora 19 15 la o baie de sens, bucurie si drag in triunghiul Noilor Copiii si in Templul Divinului Feminin!