Am fost si sunt o mare iubitoare de zboruri facute in interiorul meu. Cand eram mica pana in varsta de 9 ani, alergam dupa fluturi, gaze, pasari, observandu-le cu mare atentie desprinderile. Copiii imi furau pantofii sau papusile insa mie nu-mi pasa, stateam in tufisuri, urmarind zborurile.

Mai tarziu in liceul pedagogic eram fascinata de copiii si mai ales de salturile lor, de conexiunile pe care le faceau, de impletirea lor cu natura. Apoi am uitat de zbor, m-a risipit colbul carierei si al piticismelor vietii insa pe la 30 de ani dupa multe scoli de spiritualitate si centrari am simtit ca ma intorc din nou Acasa si ca sunt pregatita de zbor.

Si ceea ce ma uluieste inca sunt desprinderile, largi frumoase pe bolta interioara.

Imi plac trialogurile aceste asalturi ale Cerurilor pe care le fac alaturi de oameni frumosi.

In puzzle ul divin alaturi de tesatori, modelatori, canale, ghizi, oameni de legatura, maestrii ai trecerilor se afla si zburatorii cei care aduc din inaltimi, bucurii intregitoare, cei care citesc bolta Cerului, cei care unesc varfurile intre ele, ajutand muntii sa straluceasca in Impreuna-Una.

Acesti zburatori nu sunt vazduhisti adica desprinsi de realitate si necentrati ci sunt puternici, emitenti, radianti, niste forte ale Cerurilor coborate printre noi.

Sunt fascinata de lucrarile de lumina pe care le fac pentru ca in adevar ei culeg mesajele de pe boltile interioare si le planteaza pe pamant.

Ii gasesti in toate domeniile mai sunt etichetati ca pionieri sau visatori insa in adevar ei sunt aripile noastre si ei ne reinvata zborul.

Ceea ce imi place foarte mult la ei este ca nu pot fi reperati de radarele grupurilor psi care actioneaza in neconcordanta cu legile divine.

Altitudinea lor nu poate fi reperata, zborul lor nu poate fi tradus astfel ca Cerurile pot lucra prin intermediul lor, creeand bolti de lumina intre lumi, deschizand curcubee chiar si acolo unde portile pareau inchise.

Multi dintre aceste zburatori sunt copiii insa sunt si foarte multi adulti care ating ptin zborul lor plunurile Cerurilor si varsa din ele in Cupa care Suntem.

Si visul e un zbor si meditatia si orice chemare carea va iinaripeaza.

Si daca ma intrebati ce job am in viata aceasta pe aceasta planeta….o sa va raspund simplu nefardata de o eticheta sau o fisa de post: sa pun aripi.