Dragii nostri, Anca, prietena noastra pe care o stiti daca ati venit la atelierele noastre, are o pasiune. A scrisului. Pe care vrea sa o transmita si micutilor nostri care impartasesc aceeasi pasiune:

Aventura cuvintelor… intr-o ora si ceva. Sambata, 15 octombrie, ora 14:00

Ofera-i unui copil un stilou si provoaca-l sa scrie din imaginatie. Aceasta a fost ideea care a dat start workshop-ului. Din calimara pot izvori personaje, iar din sufletul copilului, prin scris, se poate revela adevarata personalitate.

Nu e niciun secret: copiii sunt capabili sa creeze minunat. De aceea, le dau sansa tuturor celor intre 8-12 ani sa afle ca a scrie creativ inseamna libertate, joaca, inspiratie si curaj.

Vom invata cum sa alegem un titlu potrivit, cum sa construim personaje, vom incerca sa descoperim “stilul personal” si ne vom aventura in multe exercitii de creativitate… totul in 75 de minute pe care copilul tau le va adora. Isi va da seama ca se poate juca printre idei si crampeie de imaginatie, fara a se simti ingradit. Va invata ca a fi creativ e posibil si este inaltator.

Acest workshop e potrivit pentru copilul tau daca il surprinzi des visand sa fie scriitor sau jurnalist, daca adora sa citeasca sau pur si simplu vrea sa se exprime si altfel.

Le va da copiilor incredere in imaginatia lor: Anca Ghinea. Laureata a numeroase concursuri de creatie, autoare a unui volum de proză scurta si inclusa in importante antologii, inclusiv in ISTORIA DEBUTULUI LITERAR AL SCRIITORILOR ROMANI IN TIMPUL ŞCOLII, Anca Ghinea este acum si un manuitor zilnic al cuvintelor din perspectiva publicitara.

“Si eu am fost un tanar condei. Mi-a placut sa scriu, iar asta a dat sens vietii mele. De aceea, pot sa spun cu mana pe inima: creez de cand ma stiu. Insa foarte important este sa descoperi sau sa iti fie descoperit talentul de creator. Din timp. Pentru mine, din momentul in care am realizat magia cuvintelor, au aparut lucruri extraordinare: premii de creatie, articole, publicatii, lansari de carte si de antologii, directii clare de viata, dar mai ales bucuria de a sti ca poti darui lumii ceva important si frumos. Dar totul vine cu un inceput….si acum e un bun moment pentru el, pentru cei mai mici dintre noi care merita sa se exprime.”

Taxa de patrundere in universul cuvintelor: 30 lei (ceaiul este inclus)

Rezervari la events@serendipity-tea.ro