“Permitand Voii Divine sa ne insoteasca in tot ceea ce gandim, spunem, facem avem acces la PUTEREA INITIALA implicit la darurile, harurile potentele care activeaza frecventele intregirii.

Ne este mai usor sa ne folosim de ambitii si sa parem puternici fara a desarhiva bucuriile dintru inceput insa acest triunghi AMBITIE-PUTERE-APARENTA care exista doar in VECHEA RETEA nu mai sustine proiectele din ACUM. Ca sa FIM e de dorit sa deschidem triunghiul trezitor VOIA DIVINA-PUTEREA INITIALA-INTREGIREA si  sa permitem acestor energii sa ne activeze FIINTA DE LUMINA.

In iulie 2011 lucrarea lumilor subtile va fi in chakrele 7-14-21:conectandu-ne la EUL SUPERIOR(ch 7) vom permite Planului Divin(ch 21) sa se manifeste in TOT prin Faca-Se Voia Ta ( ch 14). Este o renuntare care va deschide dansul SFERELOR pe SPIRALA MARII SCHIMBARI.

Reteaua NOULUI PAMANT se configureaza prin lucrarea nostra individuala dar si comuna cu toti pamantenii dar si cu fratii nostrii nonfizici, civilizatiile surori care ne ofera suport in TRANSLATII.  Acest triunghi care se stabilizeaza in NOUA RETEA in iulie 2011 este una din PORTILE care sprijina MAREA TRECERE.

Fiti constienti de aceasta lucrare Noi-Sursa-Alte civilizatii si Impreuna vom fi UNUL.

Va invit pe 6 iulie in SERENDIPITY sa lucram in aceste spatii deschizatoare de SENS: cunoastere-voia divina-unime, iubire-smerenie -voia divina, intentie-voia divina-materializare, iertare-iubire-voia divina, credinta-smerenie-voia divina.

Unii dintre voi in alte vieti ati folosit cunoasterea avuta in scopuri pitice si v-ati trezit in aceasta viata cu multe daruri dar in “ arest la domiciliu” adica  fara vointa ca sa cascadati catre ceilalti ceea ce SUNTETI. Pentru a activa INGERII VOINTEI ne vom face iertarile  fata de cunoastere, iubire, credinta  si apoi vom lucra in triunghiurile descrise mai sus.”