Luati o coala de hartie si impartiti-o in doua. Pe prima jumatate notati dorurile pe care le aveti pe a doua desenati-va dorintele.Se repeta? Unele da, altele nu.

Activati in fiecare dimineata energiile Intregirii-Unimii-Impreuna suntem Unul. In Templul lui Unu, voia individuala se impleteste cu voia divina, aducand sens, bucurie, implinire in toate materializarile.

Faceti in fiecare zi un exercitiu intitulat Renunt la… Cum se simte sufletul vostru? Urmariti-va in toate duelurile interioare si exterioare. Renuntati sa demonstrati ca aveti dreptate aducand in centrul vostru si al cuplului/ familiei/echipei, triunghiul descris de armonie-intelepciune-elevare.

In fiecare dimineata umpleti  toata fiinta voastra cu iubire, liniste,frumusete. Chemati toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa va insoteasca in tot ceea ce ganditi, spuneti, faceti.

Atunci cand nu stiti care este cel mai bun rapuns intr-o situatie de muchie, cereti indrumare de la SINELE VOSTRU DIVIN. Daca nu ii percepeti raspunsul, curatati-va sufletul cu rugaciune, post, spovedanie, impartasanie, initieri, pelerinaje intiatice, trialog. Lasati o noapte sa treaca inainte de a lua o decizie.

La sfat cu ingerii. In orice acordaj, pelerinaj initiatic, trialog, meditatie, contemplatie, in orice clipa, puteti vorbi cu entitatile voastre calauzitoare folosind intuitia, scrisul conectiv, comunicarea telepatica.

Trialog. Atunci cand comunicati cu ceilalti, chemati ajutoarele de lumina. Ascultati cerurile. Veti primi exact raspunsurile dorite.

Relaxati-va, luati o bucata de hartie si puneti intrebari in gand ingerilor vostri. Nu controlati pixul. Lasati-l sa curga. Prin scrisul automat puteti primi indrumare.

Curgeti. In flow-ul divin, lucrurile se aseaza.

Multumiti cerurilor pentru tot ce aveti si sunteti. Veti primi in structuri, ingerasi pentru toate proiectele relevante pentru elevarea voastra.

Cereti-va iertare de la VOINTA. Dezlegati-o. E posibil ca in alte vieti sa fii folosit darurile voastre in scopuri pitice, meschine, neconcordante cu voia divina. Centrul vointei poate fi activat si prin initieri, constientizari transformatoare, nevointe.

Simbolul Vointei este format dintr-un triunghi imbracat de un cerc iar in mijloc se afla un punct. Semnficatia lui este aceasta: Orice triunghi trezitor-translator conectat la Intregire-Unime-Impreuna suntem UNUL, se materializeaza in reteaua NOULUI PAMANT cu ajutorul VOII DIVINE.

Nu va mai opuneti vietii.

Setati intentii unind mintea cu sufletul. Asezati-le in Faca-Se Voia Ta.

Primiti cu bucurie si lucrurile mai putin placute dar ingaduite de Bunul Dumnezeu. Veti transforma usor lectia in dar si binecuvantarea in salt de intelegere.

Orice nod existential poate fi dezlegat in energia lui Faca- Se Voia Ta.

Recunoasteti si integrati lectiile fiecarei chakre: Ele va conecteaza la Puterea Tribala ( ch 1), Puterea relatiilor (ch 2), Puterea increderii (ch 3), Puterea iubirii( ch 4), Puterea vointei ( ch 5), Puterea mintii ( ch 6), Puterea initiala (ch 7).

Primele trei chakre descriu voia individuala exprimata de multe ori prin verbe ca: a avea, a demonstra, a fi competitiv, a castiga respectul celorlalti, a arata ca poti avea casa, masina, un salariu bun, etc. Ele corespund orizontalei umane perfectibile. La nivelul chakrelor 5-14 voia conectata imbraca aceste chipuri: a face pentru a fi, a te abandona, a comunica cu Sinele Tau Superior pentru a face Voia Domnului, a intelege si a integra vocile Universului, a fi acordat la flow-ul divin, a curge, a materializa fiintand pur. La nivelul chakrei 4, care se afla la intersectia orizontalei cu verticala crucii, iubirea uneste voia individuala de voia divina. In iertare, compasiune, imbratisare, ne predam CERURILOR.

In orice triunghi trezitor vin ingerii vointei divine.

Initierea numita Sf Graal va activeaza si centrul VOINTEI. In timpul meditatiei veti face 14 opriri pe drumul Golgotei ultima POARTA fiind Faca-Se Voia Ta. Acordajul numit Sfera Initiala va ajuta sa va recastigati Puterea dintru Inceput iar Noul Pamant va aduce in structuri Energia Intregirii.

Fiti prezenti in viul clipei ca expresie a sinergiei dintre lumesc si divin.

Fragmente din sufletul nostru au fost lasate in diferite experiente personale, profesionale, fizice, spirituale. Chemati-le inapoi. In felul acesta va recapatati puterea initiala.

Aprindeti lumanarele in triunghiurile trezitoare descrise de: faca-se voia ta-iubire-credinta, echilibru-liniste-vointa, bucurie-recunostinta-vointa, creativitate-vointa-elevare, voia individuala-voia divina-spirala inaltarii, intelepciune-vointa-materializare,  daruri-voia divina-implinire s.a. In energia  unimii faceti aceste consacrari.

Acodati-va in fiecare zi voia individuala la voia divina. Multumiti.

Va invit pe 6 iulie la ora 19 15 in Serendipity sa aducem in structuri, ingerii vointei, puterea initiala si energia intregirii!

Gratia sa fie cu voi si Impreuna-Unul!