Sunt coplesita de felul in care Natura ne vorbeste, Cerurile ne ganguresc in suflete, Totul ni se dezvaluie.

Coborand de la cabana Dochia din Ceahlau catre Durau, cu tot interiorul desfacut si innaripat am intalnit trei veghetori, o mama, un tata si o fiica, trei stanci minunate care iti asezau in textura interioara informatiile primite, le ancorau, le dadeau nuanta potrivita, te imbratisau si apoi te lasau sa pleci, mai solid si mai inalt, boltind Cerurile interioare cu multe stele proaspat ivite.

Si la Alunis am intalnit veghetori-pietre sau stanci la Bisericile rupestre de la Basarabi la fel la Histria, la Sarmisegetusa si in toate locurile-poarta, veghetorii te ajuta ca niste faruri interioare sa deslusesti, sa asezi, sa te ridici cu o unitate de intelegere.

Printre noi, unii oameni frumosi si-au luat rolul de veghetori intr-o etapa sau mai multe. Nu vorbesc mult sunt retrasi insa iti semnaleaza cu ochii intelepciunii, cheia unei povesti, inceputul unui furtuni, te protejeaza, te sustin, iti arata directia, sunt acolo cand ai nevoie de ei si sufletul tau tipa.

Imi amintesc de calatoria in Bucegi pe care am facut-o in 2010 de Sfanta Marie, cu doua prietene minunate care sunt veghetori si sustinatori energetici si care in puzzle ul acelui pelerinaj au fost coplesitoare. In Grota Pustnicului o forta invizibila m-a oprit si sufletul mi s-a deschis spre spovedanie. Si am stat acolo in  aceea cupa cu cei doi veghetori alaturi pana cand am rotogolit tot bagajul stiut si nestiut ca sa merit sa intru in Templul Kogayonului.

Si veghetorii n-au spus nimic insa au inteles totul si au boltit aceea experienta cu mult drag, bucurie, liniste.

Apoi ne-am intors la Schitul Ialomicioarei unde am pregatit focul si din nou veghetorii au fost alaturi scrutand intunericul, inmiresmand clipa, aducand linistea de peste timp si intelelepciunea primordiala.

In noapte ne-am cazat in chiliile folosite candva de calugari, spatii de conexiune si bucurie, care au fost vizitate in timp divin de Melchisedec, Ra, Zamolxe  si alti traitori de Sens si care acum se deschideau din nou ca niste flori revelandu-ne intelesul acelei calatorii si rostul nostru in Acum.

Si din nou veghetorii scrutand acel rasarit de aripi, vedeau peste vis, intelegeau peste timp.

Am pornit cu ele dupa impartasania data de Melchisedec sa recunosc Kogayonul si primul triunghi energetic pe care l-am intalnit era  compus din Patul Cosmic, Lobul Divin si Tronul lui Zamolxe, ultimele doua denumiri fiind tasniri de-ale noastre dupa ce in trialog imbratisasem Cerurile dar si oglinzi ale rolurilor spirituale pe care le jucam in Acum.

Sezand pe acele borne de Sens cu veghetorii alaturi vedeam mai bine in tesatura interioara, intelegeam mai bine hartile ceresti.

Apoi am ajuns la Sfinx si am inceput revarsarea de Sens nu cu Preotia lui Isis si Seikim 7 ci cu Taina Kogayonului si acolo in aceea bucurie s-a cristalizat drumul meu din aceasta viata si valsul cu Omul in triunghiurile Ramaniei si ale acestei Planete si asa a aparut calatoria din Peru si cea din Egipt ….alaturi de veghetori in cupa regasirii cu Cerurile aproape.

De multe ori cand va deschid Contractele spirituale in suflet si va chem sa ne facem temele pe care le avem fata de Univers,Tara, Planeta, Oras, Ceilalti va strig dupa cum va recunosc,  colegi de banca, nadajduind ca astfel sa va reamintiti si sa veniti cu dragul cel mare fiecare cu darul pe care il aveti si marea bucurie de a fi Impreuna-Una…