Pentru cei care ma cunosc foarte bine, pe 1 septembrie m-am intors ca, coordonator schimbare si dezvoltare in grupul de companii pentru care lucrez dupa 2 ani de  concediu dedicat cresterii celui de-al doilea copil.

La intrare in aerul receptiei m-a prins o gheara energetica de piept si mai departe, mergand cu pantera neagra alaturi, am putut simti energiile vechi, agresivitatea, frica, dezamagirea, stresul negativ, atasamentul de putere si bani, identificarea cu rolurile, alienarea. Ceva in mine tipa, ca si cum aparatul meu interior nu mai vroia sa se calibreze pe aceste unde grosiere. Ma intrebam detasata….. TATA, ce pot face eu aici? Nu mai recunosc acest limbaj iar pentru ei in arhitectura mea noua eu sunt un alien.

Toata ziua , corpul si mintea mi-au fost in stare de alarma doar sufletul imi era linistit si conectat. In aerul pasnic al versului divin am auzit o voce calda….vei deschide si aici porti pe Noul Pamant si vei lasa daruri. DAR TATA, ce pot eu sa articulez in aceasta atmosfera rigida, uscata, rece, imbibata de frica si agresivitate?Vei gasi oameni si ti se vor arata instrumente cu care ii vei ajuta pe fratii tai sa se calibreze la frecventele Noii Lumi. AI INCREDERE ,VEI FI AJUTATA.

Marturisesc ca am vrut de cateva ori sa-mi dau demisia insa ceva din mine ma indemna sa continui. Curajoasa m-am dus la baie si am inceput sa fac spatii de curatare, sa ma rog, sa-mi fac protectii, sa accesez banca de materializare, sa lucrez in registrul subtil.

In nici o ora PORTILE au inceput sa se deschida…..au aparut oamenii care aveau acelasi limbaj interior cu mine , m-am apropiat mai mult de doua bussiness-uri si am ales sa raman acolo considerandu-le  mai pregatite pentru ceea ce imi doream sa aduc in aceste spatii si mai ales mi s-a aratat care e rostul meu ……aici.

Este greu de creat si mentinut un climat uman, sanatos, vitaminizant insa m-am simtit fericita sa descoper ca doua din cele 4 companii aveau aceste ingrediente de unde voi porni si eu impreuna cu cerurile si cei ce simt si sunt conectati, sa tes o cultura puternica, inchegata, coerenta, frumoasa iar alte doua ( de aici si tristetea mea) erau bombardate energetic de pretentiile investitorilor, de asteptari care ucideau umanul si care generau doar ambitie, frustrare, frica, boala. Cele suferinde dpdv energetic erau in acelasi sediu iar cele sanatoase in alt loc. ( nimic nu este intamplator..)

NU STIU cat percept patronii nostri din schimbarile la care suntem expusi si cat vor sa renunte la innavutire, putere, recunoastere si alte nimicuri insa e cert ca in 2013 vor ramane doar  grupurile trezite conectate, umanul, sfintitorul si dumnezeiescul vor coplesi noua harta a lumii iar tendintele vechi care nu fac decat sa tipe si care nu mai aduc nici macar bani, pentru ca nu mai putere pe Noul Pamant vor muri, rapid si sigur.

Simt ca toate bussines-urile in care se promoveaza doar moneda si satifactia exterioara, rece, puhava, deloc roditoare sunt sortite mortii sau sunt reconfigurate pe noi atractori, directii in noi valori, ACUM. Septembrie aceasta luna de incheietura cu trei porti de lumina care se vor deschide va determina mari transformari in sistemele vii deschise evolutiei.

Si companiile translateaza odata cu oamenii lor in masura in care inteleg si se calibreaza pe mesajele care ne sunt trimise.

Crash-urile, falimentele, dezvaluire incendiare vor continua ele fiind doar efecte la ceea ce am semnanat in aceasta viata sau altadata.

Ma doare ca  in epoca cunoasterii revelate si transformatoare, noi visam sa triplam targete smulgand oamenii din marele lor rost. SA NU FIM  TRISTI daca in loc de bani multi, vom culege desert, tipat, faliment, moarte.

In taina acestor vremuri, iubirea, imbratisarea, lucrarea sufletelor si a spiritelor este importanta. Si daca ne facem temele aici acumuland merite vom primi din banca divina nu doar bonus-uri in bani ci si multe alte daruri asezatoare, intregitoare, inaltatoare.

SI va rog nu uitati: criza este o creatie a intunericului un atac psi in chakrele planetei, tarilor, oamenilor, insa aceasta asa-zis bomba nu exista pentru spiritele trezite si sufletele mari, frumoase, luminoase.

Priviti odata cu mine acum la spirala de oameni care se ridica…..CEI ALBI sunt spre varf ceilalalti se chinuie la baza. STIU CA e de dorit sa-i ajutam si pe fratii nostrii IN SUFERINTA sa se ridice si ei si chiar o vom face insa DRAGILOR, deschideti-va cufarul inimii si ascultati…..ACUM mai avem timp doar pentru acest lucru. TREZITI-VA.LA MASA DARURILOR NU PUTEM VENI DECAT CU IUBIRE, LINISTE, ARMONIE, DRAG, IMPACARE, BUCURIE, IERTARE.

SI DACA AM INTELES ACEST LIMBAJ VOM PRIMI SI RESTUL, BANI, CASE S.A.