Ieri  am descoperit  ca in urma unei mutari dintr-un birou intr-un alt birou, am pierdut  carti, chestionare, informatii care reprezentau cateva mii de euro.Pe parcursul a cateva ore m-am observat cum treceam de la o pagina emotionala la alta, chirchindu-ma sub efectele acestei situatii. Deodata am inceput sa ma rog si brusc  m-am trezit intr-un con de lumina bland-suava, toate baierile sufletului au inceput sa se destinda, off-urile au plecat, rostul situatiei l-am intuit si in triunghiul cauzelor  a coborat crucea unind cerurile si pamantul iar cercul intregirii a cuprins totul dezvaluindu-mi in taina clipei ca orice abis poate fi transformat in varf prin alegerea noastra.

A fost miraculoasa transformarea si atat de rapida.Eram atat de jos ca traire si deodata mi s-au deschis portile acceptarii, iubirii, iertarii.

Mi s-a intamplat de foarte multe ori acest lucru, insa ieri am observat cu atentie ce se intampla in spatiul subtil atunci cand un eveniment imi pune la incercare limitele. Campurile mele se stransesera initial sub grija, suparare, furie. Niste entitati urate se pregateau sa-mi sfasie sufletul si deodata deschizand sursa de lumina l-am vazut pe ISUS unind sensurile acestei incercari in triunghiul lectiei, darului, saltului de intelegere iar apoi in frumusetea deschiderii a coborat cercul unimii, intregirii, armoniei care a reasezat lucrurile in matca lor divina.

Iesisem de pe bulevardul celestian prin reactiile mele insa reintrasem pe el alegand sa vad care este rostul acestei povesti .

Cea mai pregnanta traire a fost ca noi suntem in Dumnezeu, noi suntem UNUL prin alegerea noastra si in orice clipa.

M-am intrebat apoi daca acest lucru era la fel acum o mie de ani si cineva care imi este foarte drag mi-a raspuns: Imparatia este aici si Noi-Unu in ACUM si de aceea in aceste vremuri mai mult decat in altele, alegerea sufletului poate transforma instant un hau in mare bucurie.

Pastrand linistea, dragul si maretia acelor felii de intelegere, intorcandu-ma spre casa am putut viziona pe panza divina  si atelierul conectiv CUPLUL CA INTREG care va fi duminica pe 12 12 2010 in ceainaria SERENDIPITY.

In orice deschidere de SENS sunt daruri, insight-uri, minuni intregitoare.  Sa alegem in clarul sufletului si al mintii sa le VEDEM si asa va FI.

Si daca patram frecventa DUMNEZEU nu doar rostul unui lucru ne poate fi aratat ci si multe alte frumuseti ce se dezvaluie Acum si ne extind FIINTAREA.