Cuplul cel Nou in care fiecare si-a reamintit de Sfera care Este si apoi au devenit UNUL este aici cu NOI in revelatia acestor vremuri. El s-a dezvaluit in fiecare triunghi trezitor marturisind in Impreuna, Taina Unimii.

Va invit sa contemplati acum aceasta imagine, o sfera dansand cu o alta sfera pe spirala inaltarii,  atingandu-se, intersectandu-se apoi fuzionand in bucuria de a fi IMPREUNA-UNA. Ce simtiti?

 Asa cum in aceasta viata semnam contracte juridice si agreeam contracte psihologice, ei bine fiecare cuplu si-a stabilit inainte de intrupare ce lectii vor invata impreuna, ce daruri vor manifesta, ce salturi de intelegere vor face in Impreuna-Una.

Lectiile pot fi: sa manifestam rabdare in relatia cu celalalalt, sa ii respectam cautarile, pasiunile, entuziasmele, sa oferim incredere partenerului nostru, sa-l ascultam si cand nu ne vorbeste, sa fim onesti, sinceri, verticali in relatia cu celalalt, sa oferim feedback cu blandete, iubire, drag, sa decidem in Impreuna-Unul, sa ne deschidem sufletul fata de celalalt fara retinere, sa iubim fara pretentii, sa iertam, sa fim aproape in toate provocarile, sa recunoastem voia lui Unu si sa o urmam, sa inmultim zambetul, armonia, linistea in cuplul nostru, sa fim oameni frumosi, sa ne potentam reciproc.

Darurile pot fi: linistea, comunicarea fara cuvinte, tacerea hranitoare, iubirea fara asteptari, clarsimtirea, scrisul conectiv in Impreuna-Unul, flow-ul, linistea, clarvederea, gatitul impreuna, umorul, intuitia, meditatia, trialogul. Ele iti sunt confirmate de sufletul care zburda fiind plin de bucurie, pace, frumusete.

Salturile de intelegere reprezinta varful muntelui interior pe care l-am atins si transformarea acestei maretii in paradigme si comportamente noi. Inaltimile acestea se traduc in stari de constiinta; Ma simt Acasa cu tine, Impreuna suntem Una,  Iubesc tot ceea ce Suntem

Explorarea Contractului Spiritual se poate face in meditatie, contemplatie, scris conectiv, cu ansa, prin astrograme relationale, in trialog( eu-tu-Creatorul),cu aparatul Vocatio, prin desen automat, visare lucida, cu un metaconsilier, regresie hipnotica, mandale numerologice.

E de dorit ca inainte de luarea deciziei de a va casatori cu cineva sa va explorati contractul spiritual agreeat impreuna. Si daca ati intrat in taina casatoriei cu fostul calau atunci incercati sa transformati decapitarea in iertare, iubire, intelepciune. In felul acesta veti vindeca anumite aspecte ale relatiei voastre cu celalalt si din aproape in aproape veti vedea daca puteti sacraliza aceasta poveste sau aerisit, limpezit sa va continuati opera de reintregire singur sau in vals cu o alta sfera.

Orice Contract Spiritual poate fi rescris daca aveti Merite de Sine, adica Monezi Divine cu care sa puteti CERE orice dar relevant pentru cresterea voastra in IMPREUNA-UNUL.

Procesul acesta de redesenare a CONTRACTULUI in DOI se face in termeni de ALEGEM SA, RECUNOASTEM, MARTURISIM, SUNTEM  in linistea unei meditatii, pe varful unui munte, intr-un sanctuar, pe malul marii sau in triunghiuri de lumina; Sf Graal-Sfera Initiala-Noul Pamant, Tainele Mariei Magdalena-Darurile Sarrei-Preotia lui Isus, Isis Seikim-Portile Iubirii-Templul lui Unu, Raza Alba-Bratara de Cristale-Muntele Sacru.

Desenati cu sufletul in fata voastra un cerc alb. Asezati-va in centrul lui cu partenerul. Contemplati-l cateva secunde apoi incepeti sa rescrieti CONTRACTUL VOSTRU SPIRITUAL. E posibil ca vorbele sa dispara si telepatic sa aduceti pe ecranul din fata voastra, doruri, chemari,intelegeri. Lucrati mai multe seri la acest CONTRACT. In perioada dedicata lui, mergeti la acordaje, ateliere conective, bai de sens, cititi carti despre CUPLU, vorbiti cu traitori de SENS. Multe alegeri vor veni din aceste Bai de Lumina.

 Pentru ca alegerile voastre sa se materializeze, strangeti MERITE de SINE: fiti prezenti in relatia cu alte cupluri si spuneti ceea ce e important pentru evolutia lor , tineti posturi, rugati-va, mergeti la initieri impreuna, faceti trialog (eu-tu-Creatorul) lasati daruri de iubire, bucurie, armonie pe harta cuplurilor pe care le intalniti, organizati serate in care impartasiti cu ceilalti experientele din cuplul vostru, aprindeti lumanarele in triunghiuri activand astfel darurile minunii care sunteti, calatoriti in locuri pline de SENS, descoperiti si traiti taina UNIMII, scrieti despre cuplu daca  experientele voastre pot fi revelatoare si transformatoare si pentru ceilalti, spovediti-va si impartasiti-va in IMPREUNA-UNUL.

Va invit pe 6 august la OMRA(str Occidentului nr 11) ora 19 la un atelier dedicat cuplului:

Subiectele abordate vor fi: taina unimii, contractul spiritual al cuplului, stalagmizarea unor obiceiuri, cristalizarea unor credinte, taina recunoasterii de Sine, triunghiurile trezitoare in cuplu, marturisiri in Unime, valsul sferelor, comuniunea in cuplu, trialogul, teme-daruri-salturi de intelegere, ce ne spune trinitatea interioara, triunghiul descris de Isus-Maria Magdalena SarRa, spirala inaltarii

Atelierul este recomandat si celor care vor sa vindece cuplul interior si care in acest moment se simt singuri desi energia lui Impreuna suntem Una este cu noi Aici.