Inainte sa ajung la templul Manakamana cu cativa km inainte am avut un puternic sentiment al mortii si am simtit o durere mare in piept. Zambind mi-am rugat ingerii sa ma mai lase un pic: trei ani e suficient si apoi ma duc…

Si desi durerea era foarte puternica, nu era a acestui timp. Retraiam o anumita poveste…

Am ajuns la templu si am creeat un triunghi energetic intre mine, centrul locului si Sursa. Am dat drumul la toate energiile la care am fost conectata acum si altadata si rauri de toate culorile au inundat zona, mangaind locul, desfacand sufletelele, rodind in Impreuna-Una.

Apoi am simtit sa ma plimb in jurul templului descriind un cerc de lumina si cand clopotul interior a batut am activat Spirala Inaltarii. Si lanturi de luminite se ridicau descriind recunoasteri, bucurii, intregiri.

Apoi o lumina auriu-mov a invaluit locul picurand liniste si drag si noi ne-am retras tragand cortina si lasand povestea sa se bucure de aceasta revarsare de Sens, de acest Plin, de aceasta intalnire in Marele Drag.

Aproape de telecabina care ne ducea spre poalele muntelui am simtit o durere ca imi strapunge pieptul si am vazut cu ochii sufletului pumnalul si rochia alba patata de sange. In spatele meu cele doua servitoare priveau coplesite, mute iar mai in spate l-am vazut pe Oran, baiatul care ma insotea pretutindeni cum alerga catre el, ucigasul….

M-am sprijinit pe una din fetele mele si i-am spus atunci bland, soptit…..Va promit ca ma intorc, Va promit ca ma intorc, Va promit ca ma intorc….

Mai in spate tortele alergau, orizontul se inchidea, muntele ma cuprindea….

Asa s-a incheiat viata mea de regina in Nepal la 42 de ani cu 3 ani inainte avand aceasta  presimtire a mortii….iar acum in acesta viata exact in cupa celor 39 de ani ma reintalnesc cu presimtirea culegand din randurile divine acest final…

Da m-am intors nu regina ci preoteasa……lasand in bratele reintalnirii Unimea care Suntem, Bucuria care Suntem, Minunea care Suntem…..

In vers divin totul revine pentru a fi iubit  si apoi turnat in Taina recunoasterii de Sine.