Poate va este greu, stramt, aspru locul unde va aflati, poate tanjiti dupa drumul innaripat si locul diafan pe care l-ati visat, poate deja aveti un destin de buzunar pe care il mangaiati in meditatii, contemplatii, bai de sens, poate aveti daruri pe care le oferiti celorlati in ceainarii…..poate toate acestea si totusi CREATORUL nu va deschide USA ca sa plecati din organizatia in care va aflati si unde poate nu va simtiti rotund, complet, frumos.

 Va invit sa activati TRIUNGHIURILE SCHIMBARII oriunde ati fi, MASA ROTUNDA CU FAMILIA DIVINA, TRIALOGUL, sa vorbiti despre SCOPUL NOSTRU AICI si VERTICALA DIVINA despre gandul pur, sentimentele frumoase, valorile sanatoase si obiectivele inaltatoare, sa ajutati la scoaterea buruienilor din gradina sufletului, sa boltiti echipa, sa transformati piramida organizationala in spatiu de conectie si dezvoltare.

 Si astfel in ACUM suntem IMPREUNA-UNUL si IMPARATIA e AICI.

 Rugati toate entitatile de lumina care trebuie vor si pot sa va insoteasca in aceasta lucrare si veti simti cum DIVINUL din NOI se desface in mii de revelatii, bucurii, intregiri.

 Frecventa Om exista. Accesati-o si veti gasi raspunsuri minunate chiar si in microuniversul cel mai chinuit.

 Ocupandu-ma de mai multe companii configurate energetic foarte diferit, sunt asaltata de provocari la tot pasul. Ca sa le transform in bai de lumina, incep ziua cu multa bucurie si recunostiinta, curat aceste piramidute de toate amprentele malefice, pun daruri de armonie, abundenta si intelepciune peste tot, imbratisez orice situatie si ii caut sensul, aleg sa pun in locul in care ma aflu tot ceea ce e mai frumos din OMUL care incep sa fiu, ma straduiesc sa vad cu ochi divini TOTUL, pastrez linistea si ASCULT CERURILE.

 Daca dimineata configuratia energetica a unei companii poate fi mototolita, plina de disarmonii si pete ei bine…. interventia energetica reala a unui singur traitor de SENS, modifica complet tabloul, dandu-i o stralucire, o armonie si un coplesitor care te bucura imens pentru ca se traduce in rezolvari de probleme, abundenta, intelegere, coeziune, unime.

 Marturisesc ca apreciez foarte mult aceste camere de elevare si spatii care aduc sens in Impreuna-Unul si din aproape in aproape voi vorbi mai mult despre lucrul energetic in piramida organizationala pe site-ul www geometricalhumandevelopment.com care acum se pregateste sa se nasca, pentru a transforma opinia ca astfel de sisteme ucid… in bucuria ca putem fi rotunzi, frumosi, completi, oriunde am fi daca lasam VERTICALA DIVINA sa se exprime prin NOI.