Cand ramaneti in Centrul Vostru marturisind Iubirea fata de TOT si TOATE, Acceptarea, Dragul, Frumusetea radianta, Linistea, Intelepciunea, Smerenia, Universul va raspunde cu o ploaie de binecuvantari, dezlegari de teme, sincronicitati, bucurii, pe care vi le aduce pe toate palierele raspunzand la CEEA CE SUNTETI.

Cand va opuneti lectiilor si intrati in dezechilibru, viata voastra va purta masca descentrarii pe un palier sau mai multe.

Iesirea din Centru aduce la inceput semnale de alarma apoi tipatul se transforma in avalansa.

Nu poti pluti in neacceptare, judecata, suparare si in acelasi timp sa speri ca ti se va da un har, o felie de cunoastere, un raspuns.

Darurile nu se desfac printre agresivitati, ganduri obscure, piticisme ci in gradina smereniei, bucuriei, frumusetii, linistii, intelepciunii, deschiderii, bucuriei, dragului, caldurii, acceptarii, generozitatii.

Nu la ceea ce vrei iti raspunde Universul ci la Ceea ce Esti.

Inainte sa emiti pretentii,conditionari, suparari exploreaza triunghiul Cauta si vei Afla, Bate si ti se va Deschide, Cere si ti se va Da.

Intrand in Centrul Tau, Universul va reflecta Minunea Care Esti, Bucuria care Esti, Frumusetea, Care esti, Tot Ceea ce Esti.