Scriind de la varsta de 9 ani, am descoperit ca spusele sunt coduri energetice, unitati de sens, corespondente cu Sinele Divin.

Dupa cum desigur ati observat folosesc constant triunghiurile schimbarii, in toate articolele mele. Ele apar in grupuri de cate 3, boltind intelegerea.

Nu ma repet pentru ca vreau sa insist asupra unui aspect ci pentru ca fiecare configuratie geometrica pe care o activez in reteaua voastra va trezeste corpul de lumina. Scrisul conectiv este cathartic, asezator, inaltator.

Ceea ce probabil ati sesizat, intrand pe Frecventa Om si citind orice articol, este ca primiti raspunsuri la intrebari pe care poate le aveati de mult timp, gasiti rostul unor experiente, incepeti sa cautati, ceva se schimba, apar salturi de intelegere, va activati Puterea care Sunteti.

Exista un limbaj al sufletului care este format doar din chei energetice si pe care il regasiti in trialogul cu noi.

Am observat ca daca lumina interioara este mica, nu puteti accesa, pachetele de energii si informatii de pe acest blog. Cumva download-ul nu se face.

Intrati in Centrul fiintei voastre, rugati-va in liniste, multumiti si imbratisati ceea ce sunteti si veti primi prin intermediul scrisului conectiv, ceea ce este relevant pentru elevarea voastra.

Si e atat de frumos un cuvant-poarta sa ramana in tine si prin el sa primesti revelatii, acordaje, unitati de sens, bucurii in cascada, schimbari, raspunsuri, imbratisari.

Nu este meritul meu aceasta deschidere de Sens in structurile voastre. Eu doar sunt un traducator al lumilor subtile, un om de legatura, un canal.

Activand triunghiul smerenie-bucurie-pace, veti simti cum mii de intelesuri va boltesc fiinta de lumina.

Va imbratisez si va urez la cat mai multe salturi in Impreuna-Unul!